Închide meniul

Mihai Stoica, atac brutal la Răzvan Onea: „Doar un animal poate face aşa ceva! Nu îţi e ruşine că eşti fotbalist?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2023, 20:37

Reclamă
Mihai Stoica, atac brutal la Răzvan Onea: „Doar un animal poate face aşa ceva! Nu îţi e ruşine că eşti fotbalist?!

Mihai Stoica a anunţat că un jucător de la FCSB este dorit la Petrolul

Mihai Stoica, la conferința de presă / Antena Sport

Mihai Stoica a lansat un atac brutal la Răzvan Onea, după ce fundaşul de la Rapid a avut o intrare dură asupra lui Florinel Coman, în minutul 4 al derby-ului din Giuleşti. Horaţiu Feşnic i-a acordat doar cartonaşul galben lui Onea, sper disperarea celor de la FCSB care au cerut eliminarea rapidistului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a fost folosit termeni extrem de duri la adresa lui Răzvan Onea.

Nu sunt prea multe de spus. Am început meseria asta în 1992 şi am avut fericita oportunitate de a merge cu Oţelul la Bistriţa. Mi-am construit apărarea acum (n.r. – râde). 

Ce ar trebui să i se spună lui Feşnic acum? Şi lui Onea. M-am întâlnit cu el (n.r. – Onea) în oraş odată şi i-am văzut accidentarea, pe care a avut-o. 

Ţie, Onea, nu îşi e ruşine că eşti fotbalist şi vii să-i pui cariera în pericol unui fotbalist de care fotbalul românesc are nevoie? Naţionala are nevoie! Nu ai cum Onea să faci aşa ceva. 

Reclamă

Nu e brutalitate! Doar un animal poate face aşa ceva. Ba da! Nu e călcătură ca a lui Dragoş Grigore, iei roşu, iei roşu, dar atacul lui Onea nu se face. Mutu ştia că e roşu, îşi pusese mâinile în cap. Ce face Feşnic? Îi dă galben lui Onea. Uitaţi cum se manifestă, că-şi dă seama. 

Ăsta (n.r. – Onea) are un metru şi un zâmbet. Tu nu te poţi comporta ca un animal, Onea, nu poţi face aşa ceva. Eşti un micuţ, care vrea să joace fotbal cu ceva calităţi”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Răzvan Onea, prima reacţie după ce l-a faultat dur pe Florinel Coman în Rapid – FCSB 1-0

Răzvan Onea a oferit prima reacţie, după ce l-a faultat dur pe Florinel Coman, în derby-ul dintre Rapid şi FCSB, încheiat cu scorul de 1-0. Fundaşul giuleştenilor susţine că nu a intenţionat să aibă o intrare agresivă asupra extremei roş-albastre, mărturisind că şi-a retras picioarele în momentul faultului.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Onea a primit cartonaş galben în minutul 4 al derby-ului din Giuleşti, ca urmare a unui fault dur comis asupra lui Florinel Coman. După meci, roş-albaştrii s-au plâns de arbitraj şi au declarat că fundaşul giuleştenilor ar fi trebuit eliminat la faza din debutul partidei.

„Am pus piciorul tare în dueluri. Știam că trebuie să-i luăm tare ca să-i incomodăm. Mă bucur că ne-a reușit. La faza cu Florinel Coman nu m-am dus agresiv, ca să-l lovesc. Am tras picioarele, nu m-am dus cu talpa în față. Am venit în viteză și el s-a dat peste cap.

E o victorie foarte importantă. E o victorie la limită și e mult mai frumoasă. Am muncit foarte mult mult și sunt 3 puncte bine venite. Le mulțumim fanilor că au fost alături de noi. Au fost senzaționali. Au contat atitudinea și sprijinul suporterilor. Nu am văzut o asemenea atmosferă pe alte stadioane.

Acum vom lua fiecare meci în parte. Vom încerca să câștigăm și cu CFR Cluj. Cred că putem obține toate punctele până la final”, a declarat Răzvan Onea, pentru site-ul oficial al celor de la Rapid.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și