Închide meniul

Mihai Stoica, val de laude pentru Alex Mitriță după Sepsi – Universitatea Craiova 1-2: „De excepție! Din altă ligă!”

Alex Ioniță Publicat: 11 august 2024, 22:05

Reclamă
Mihai Stoica, val de laude pentru Alex Mitriță după Sepsi – Universitatea Craiova 1-2: „De excepție! Din altă ligă!

Mihai Stoica, val de laude pentru Alex Mitriță după Sepsi - Universitatea Craiova 1-2

Colaj cu Mihai Stoica și Alex Mitriță / Profimedia

Mihai Stoica a lansat un val de laude pentru Alex Mitriță după Sepsi – Universitatea Craiova 1-2. Oficialul de la FCSB nu s-a ferit de cuvinte, atunci când a vorbit despre jucătorul lui Costel Gâlcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mitriță a marcat o „dublă” și le-a adus victoria oltenilor, în partida cu Sepsi. Duelul din Covasna a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Stoica, val de laude pentru Alex Mitriță după Sepsi – Universitatea Craiova 1-2

După meci, Mihai Stoica a transmis că Alex Mitriță a părut un jucător „din altă ligă”, în partida cu Sepsi.

De asemenea, președintele consiliului de administrație de la FCSB a spus că l-ar convoca pe Mitriță la echipa națională, în cazul în care ar fi selecționer.

„Eu zic că e corect rezultatul. Universitatea Craiova a avut forța de a reveni, deși ratase două ocazii monumentale la 1-0. Poate Sepsi a avut mai multe șanse, dar mai clare au fost ale Craiovei.

Reclamă
Reclamă 4

Când ai un jucător în zi de grație, iar numele lui este Mitriță, atunci e foarte complicat să nu câștigi. Mitriță a făcut o partidă extraordinară. Parcă vedeam un jucător din altă Ligă, apărut acum în România.

A fost de excepție astăzi! I-au ieșit toate. Dacă eu aș face convocările la națională, ar fi primul convocat.”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Mihai Rotaru a anunţat plecarea lui Alexandru Mitriţă de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a anunţat plecarea lui Alexandru Mitriţă de la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru a dezvăluit că Mitriţă are pe masă două oferte. O echipă a trimis şi oferta salarială, care este un de milioane.

Reclamă

Mihai Rotaru a spus că oferta este una bună, iar Mitriţă ştie de ea de câteva zile. Totuşi, Mitriţă a ţinut să joace cu Sepsi, cu riscul de a se accidenta şi de a rata transferul.

„Mitriță trebuie felicitat pentru că a jucat în seara asta, pentru că are propunere de contract din afară. Am avut o înțelegere că vom sta la masă (n.r.- negocierilor). El are un contract bun pe trei ani din zona Golfului. A jucat cu riscul de a se accidenta. Nu e ușor să lași câteva milioane de euro.

Universitatea Craiova supraviețuiește. Nu s-a pus problema așa (n.r.- să plece gratis). Avem ofertă. Avem două oferte din afară, dar una e și cu salariul pe masă. Oferta e venită de câteva zile. Alex nu mai are 20 de ani, face 30 de ani”, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:54

CFR Cluj – Unirea Slobozia 3-0! Louis Munteanu a făcut spectacol! Dan Petrescu, eliminat în prima repriză

23:12

FotoDan Petrescu a fost eliminat în CFR Cluj – Unirea Slobozia! „Bursucul” s-a certat cu arbitrul și a fost trimis în tribună

22:48

Ce se întâmplă cu jucătorii excluși din lotul lui Sepsi, după 1-2 cu Universitatea Craiova! Bernd Storck: „Discutăm!”

22:48

UPDATELouis Munteanu, dublă de senzaţie cu Unirea Slobozia! Execuţii superbe ale atacantului de milioane de euro de la CFR Cluj

22:15

FotoA început ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice 2024! Mihaela Cambei, portdrapelul României

21:39

Mihai Rotaru a anunţat plecarea iminentă a lui Alexandru Mitriţă de la Universitatea Craiova: „Are ofertă foarte bună pe 3 ani!”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!” 4 „E dureros! Nici noi nu înţelegem ce se întâmplă!” Claudiu Petrila, dărâmat după ce Rapid a rămas singura echipă fără victorie 5 Neil Lennon nu ia în calcul să plece de la Rapid: „Cum să plec după patru etape?! Sunt aici să rămân pe termen lung!” 6 Cum a reacţionat Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Liga 1! Gestul făcut după egalul cu Gloria Buzău
Citește și