Închide meniul

Mihai Stoica, verdict după cele două transferuri reuşite de FCSB! Care sunt rivalele de care se teme în lupta pentru titlu

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2024, 14:54

Reclamă
Mihai Stoica, verdict după cele două transferuri reuşite de FCSB! Care sunt rivalele de care se teme în lupta pentru titlu

Mihai Stoica a venit cu un verdict după cele două transferuri reuşite de FCSB. Ce a spus după ce a analizat rivalele din Liga 1

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mihai Stoica, verdict după cele două transferuri reuşite de FCSB. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a venit cu un verdict înainte de reluarea campionatului. Roş-albaştrii sunt lider autoritar la capătul a 21 de etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul FCSB-ului simte presiunea rivalelor. Transferurile făcute de Rapid, dar şi cele anunţate de CFR Cluj, l-au pus pe gânduri pe MM. Acesta nu o exclude din lupta pentru titlu nici pe Universitatea Craiova.

Mihai Stoica, verdict după cele două transferuri reuşite de FCSB

Ermal Krasniqi a fost cedat de CFR Cluj, la Rapid, pentru un milion de euro. Dan Şucu i-a mai transferat pe Borisav Burmaz şi Florent Hasani. Mihai Rotaru l-a prezentat pe Pyry Soiri (29 de ani), un fundaş dreapta finlandez care a jucat ultima oară la HJK Helsinki.

A doua parte a sezonului o să fie foarte interesantă! Şi CFR a zis că ia 6-7 jucători. Rapidul şi pe bani, şi cu cotă… ca mă gândesc ca unul din naţională Finlandei nu vine aşa, de asemenea, Rotaru a făcut eforturi mari.

Şi noi am luat doi jucători care au confirmat. Cred că a doua parte a sezonului o să fie interesantă, oricum era interesantă!„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a adus doi jucători în această perioadă de mercato. Luis Phelipe şi Baba Alhassan sunt jucătorii FCSB-ului. În total, a plătit 800.000 de euro pentru fotbaliştii de la Poli Iaşi, respectiv Hermannstadt.

Dan Şucu încearcă o nouă lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor

Horaţiu Moldovan a avut evoluţii extrem de apreciate la Rapid şi la naţionala României, astfel că are zilele numărate la Rapid. FC Basel insistă pentru goalkeeperul alb-vişiniilor, care are o clauză de reziliere de 600.000 de euro. Conducătorii Rapidului nu au stat pe gânduri şi i-au găsit deja înlocuitor.

Dacă Moldovan va pleca în această perioadă de mercato, Ionuţ Radu are şanse importante să fie adus în Giuleşti. Cu o cotă de piaţă de trei milioane de euro, portarul de 26 de ani nu mai prinde nici măcar banca de rezerve la Bournemouth. Gruparea din Premier League este dispusă să renunţe la împrumutul românului, care s-ar putea întoarce astfel la Inter.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit prosport.ro, Ionuţ Radu le-ar fi solicitat celor de la Inter să îl lase să joace la o altă echipă, astfel încât să îşi intre în formă şi să intre în vederile lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024. Dan Şucu ar fi intrat deja pe fir şi poartă negocieri pentru a-l aduce la Rapid.

Inter l-a tot împrumutat, în ultimii ani, pe portarul român. Acesta a jucat la Genoa, Parma, Cremonese şi Auxerre, înainte să ajungă la Bournemouth. Primul meci din Premier League pentru Radu a fost unul de coşmar. A primit 6 goluri de la Manchester City. El a mai fost titularizat în victoria cu Burnley.

Cristiano Bergodi a cerut să i se găsească repede înlocuitor lui Horaţiu Moldovan. Italianul se mai poate baza numai pe Virgil Drăghia şi pe juniorul Bogdan Ungureanu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și