Închide meniul

Mihai Stoica vrea ca Sepsi – FC U Craiova să se rejoace: „Asta ar putea fi un cutremur şi, cumva, corect!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 februarie 2023, 21:35

Mihai Stoica vrea ca Sepsi – FC U Craiova să se rejoace: „Asta ar putea fi un cutremur şi, cumva, corect!

Mihai Stoica, replică după atacurile lui Strizu

Mihai Stoica, la conferința de presă / Antena Sport

Mihai Stoica vrea ca Sepsi – FC U Craiova să se rejoace. Iniţial, Comisia de Disciplină a decis ca partida să fie câştigată la „masa verde” de Sepsi, însă decizia nu este una definitivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general de la FCSB susţine că jucătorii de la FC U Craiova nu au nicio vină pentru incidentele care au dus la suspendarea partidei. Oficialul de la FCSB e de părere că varianta cea mai corectă ar fi partida să se rejoace.

Mihai Stoica vrea ca Sepsi – FC U Craiova să se rejoace

“Știți ce poate să fie un cutremur? Dacă într-adevăr se dictează rejucarea partidei la Sepsi – FCU Craiova. Va fi corect cumva. Nu au nicio vină jucătorii celor de la FC U Craiova 1948”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Adrian Mititelu anunţă că Sepsi – FC U Craiova 1948 se va rejuca

Adrian Mititelu anunţă că meciul Sepsi – FC U Craiova 1948, întrerupt de Andrei Chivulete din cauza scandărilor xenofobe, se va rejuca. Patronul oltenilor e sigur că va câştiga la Comisia de Apel sau la TAS. A transmis că regulamentul este de partea echipei sale.

Comisia de Disciplină a decis ca FC U Craiova 1948 să piardă meciul la „masa verde”. Alb-albaştrii au primit şi şase meciuri fără spectatori, în deplasare. Craiovenii au făcut recurs şi aşteaptă un răspuns favorabil.

Reclamă

Sunt trei puncte pe care le are Sepsi şi ele nu există, nu au câştigat aceste puncte. Este o decizie fără acoperire. Acum, când vorbim noi, suntem pe loc de play-off. În ultima săptămâna din sezonul regulat eu sunt convins că vom juca meciul cu Sepsi la Sfântu Gheorghe.

Regulamentul nu permite întreruperea meciului decât pentru scandări de rasism. Nu există în România în regulament să întrerupi pentru scandări xenofobe, doar pentru rasism. În regulamentul din România şi de la UEFA nu există această prevedere că se poate întrerupe meciul pentru xenofobie. Decizia este nulă pentru că regulamentul nu prevede întreruperea meciului decât pentru rasism.

UEFA, care e tatăl nostru, nu are nici măcar pentru rasism. Nu acordă forfait. Numai în România a fost această nebunie. Noi vom juca meciul de la Sfântu Gheorghe, că sunt convins că Comisia de Apel nu va ezita să admită acea situaţie, pentru că nu avem în regulament oprirea meciului pentru motive de scandări xenofobe.

Reclamă 4 / 0/3

Unui jucător de culoare sau unuia care e de etnie rromă i se strigă şi atunci el nu mai poate să se concentreze, dar ce treabă au jucătorii cu scandarile xenofobe, că zice unul cu ungurii sau cu românii, cu turcii sau cu tătarii?

Da, domnul Burleanu a respectat paşii, dar a confundat, că nu erau scandări rasiste. Prin urmare, 101% meciul cu Sepsi se va juca la Sfântu Gheorghe, în maximum 10-12 zile„, a declarat Adrian Mititelu la orangesport.ro.

Motivul pentru care Sepsi a câştigat la „masa verde” partida cu FC U Craiova 1948

S-a aflat motivul pentru care Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi să câştige la masa verde partida cu FC U Craiova 1948. Se pare că decizia a fost luată în favoarea covăsnenilor, după ce clubul oltean nu i-a înştiinţat pe aceştia să nu îi primească pe suporterii trupei din Bănie pe stadion, anunţă gsp.ro.

FC U Craiova 1948 se pare că a fost găsită vinovată, după ce nu i-a înştiinţat pe cei de la Sepsi ca Jandarmeria să nu îi primească pe fanii olteni pe arena din Sfântul Gheorghe.

În acest context, vina scandalului xenofob creat ulterior de fani a fost a celor de la FC U Craiova 1948, tocmai pentru că nu a notificat clubul gazdă. Partida a fost întreruptă definitiv de centralul Andrei Chivulete în minutul 26, la scorul de 0-0.

Dacă ar fi notificat în scris clubul gazdă și Jandarmeria să nu-i primească pe suporterii proprii pe stadion, mai exact în sectorul rezervat oaspeților, răspundea Sepsi pentru incidentele provocate de fanii olteni, iar verdictul comisiei ar fi fost 3-0 pentru Craiova.

Delegatul lui FCU trebuia să discute aceste aspecte și la ședința tehnică de dinainte meciului, să întrebe de ce sunt suporteri în sectorul oaspeților. «I-ați primit voi? Le-ați vândut voi bilete? E treaba voastră, răspundeți!». N-a fost decisiv faptul că responsabilul de securitate a semnat pentru preluarea sectorului rezervat galeriei oaspete.

Reclamă

Craiova a greșit că s-a dezis doar din vorbe de fanii proprii. Nu are nicio relevanță faptul că a anunțat că nu organizează deplasarea galeriei”, se arată în mesajul transmis de o persoană implicată în dosarul scandalului de la Sepsi, conform sursei citate mai sus.

Recomandări
  • Mihai Stoica vrea ca Sepsi – FC U Craiova să se rejoace
  • Ce argument a adus managerul general de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și