Închide meniul

Mihai Stoichiță a vorbit despre situația lui Elias Charalambous, de la FCSB: „E un echilibru între vestiar și patron”

Alex Ioniță Publicat: 10 august 2023, 9:08

Reclamă
Mihai Stoichiță a vorbit despre situația lui Elias Charalambous, de la FCSB: E un echilibru între vestiar și patron”

Mihai Stoichiță a vorbit despre situația lui Elias Charalambous, de la FCSB

Mihai Stoichiţă / Profimedia Images

Mihai Stoichiță a vorbit despre situația lui Elias Charalambous, de la FCSB. Oficialul Federației Române de Fotbal a dezvăluit detalii despre relația antrenorului vicecampioanei cu fotbaliștii săi, dar a vorbit și despre relația acestuia cu patronul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sub conducerea lui Elias Charalambous, în acest sezon, FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al UEFA Conference League, acolo unde îi va întâlni pe danezii de la Nordsjaelland. Partida tur a „dublei” va avea loc pe data de 10 august, pe stadionul din Ghencea, de la ora 21:30. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

Mihai Stoichiță a vorbit despre situația lui Elias Charalambous, de la FCSB

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a vorbit despre situația antrenorului cipriot de la FCSB, Elias Charalambous. Acesta este de părere că tehnicianul reprezintă un echilibru între vestiarul echipei „roș-albastre” și patronul acesteia, Gigi Becali. Totuși, oficialul Federației a observat și faptul că jucătorii îl tratează cu respect pe antrenor, chiar dacă uneori aceștia sunt nemulțumiți de deciziile luate de cipriot.

„Eu cred că se impune în fața jucătorilor de la FCSB, fără o autoritate care să deranjeze. Eu studiez și reacțiile jucătorilor, absolut toți care vin în contact cu noi. Pe fiecare, în funcție și de reacțiile din mass-media și nu au o stare conflictuală cu Charalambous. Chiar dacă, pe moment, sunt nemulțumiți de o schimbare, ei întotdeauna sunt echilibrați în relația cu acest om.

În poziția dificilă în care este el, la ora actuală, are un talent de a se descurca extraordinar. Părerea mea e și că a știut să-și câștige respectul. Charalambous este un echilibru între vestiar și patron”, a spus Mihai Stoichiță, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Elias Charalambous a ajuns pe banca celor de la FCSB în luna martie a acestui an. De atunci, a reușit să adune 15 meciuri be banca „roș-albaștrilor”, din care 11 s-au încheiat cu victoria echipei sale. Până în momentul de față, cu Charalambous pe bancă, FCSB a pierdut 3 meciuri și a înregistrat un rezultat de egalitate.

Elias Charalambous, încrezător înainte de FCSB – Nordsjaelland: „De ce să nu poată fi bătuţi? Avem o echipă foarte bună”

„Jucătorii sunt în formă bună, au demonstrat-o în ultimele meciuri, în special în ultimul joc.
Mâine (n.r. astăzi) e un alt joc, unul diferit. Sunt, de fapt, două jocuri, unul care începe mâine şi celălalt de săptămâna viitoare, în Danemarca.

Jucăm cu o echipă bună, au jucători de calitate, atât tineri, cât şi jucători cu experienţă. Am analizat echipa, repet, e o formaţie bună, dar am încredere în băieţii mei, şi noi suntem o echipă bună.

Reclamă 4 / 0/3

Jucăm pe acelaşi stadion ca şi cu CFR, suntem fericiţi că vom avea fanii alături de noi. Au creat o atmosferă foarte frumoasă. De ce să nu poată fi bătuţi? Avem o echipă foarte bună şi cu siguranţă credem că ne putem califica, acesta este obiectivul”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare partidei cu danezii de la Nordsjaelland.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și