Închide meniul

Adrian Mutu, nervos după Chindia – Rapid 2-1: „Dacă aș fi putut, aș fi schimbat mai mult!” Ce a spus despre golul anulat

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 octombrie 2022, 23:44

Adrian Mutu, nervos după Chindia – Rapid 2-1: „Dacă aș fi putut, aș fi schimbat mai mult! Ce a spus despre golul anulat

Adi Mutu, dezvăluiri sincere despre "scandalul cocaina" de la Chelsea

Adrian Mutu, în timpul unui meci disputat de Rapid / Hepta

Adrian Mutu a fost extrem de supărat la finalul partidei Chindia – Rapid 2-1. Giuleștenii au a pierdut al patrulea meci în acest sezon al Ligii 1, împotriva echipei care nu bătuse pe nimeni până la această etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, Rapid a rămas pe locul 2, la 3 puncte în spatele celor de la Farul.

Adrian Mutu, după Chindia – Rapid 2-1

„Suntem supărați, am pierdut un meci într-o manieră care nu e ok, am intrat foarte relaxați pe teren, am avut lipsă de atitudine. Dacă aș fi putut să schimb, aș fi schimbat mai mult. Azi nu a fost ziua noastră, am încercat să creez un șoc la echipă, ca să revenim pe tabelă. Chiar dacă am controlat jocul, nu am reușit să revenim. Nu caut scuze pentru jocul echipei adverse, joacă cu armele ei și încearcă să obțină un rezultat. Suntem pe un loc în clasament care ne obligă să câștigăm cu aceste echipe care se apără, care practică anti-fotbal, trebuie să câștigăm prin valoare. Nu cred că e vorba de agresivitate, nu ne-am creat ocazii, așa s-a scris istoria. Relaxarea asta nu este ok, atunci când întâlnește astfel de echipe se vede. 

Nu știu de ce a fost anulat, m-am uitat și eu la fază de câteva ori, nu vreau să găsim o scuză pentru relaxarea cu care am intrat pe teren, sunt oameni care analizează arbitrajul și pot spune mai multe. Să spunem că nu ne poartă noroc acest arbitru, poate e vorba și de valoare. A fost o interpretare greșită din partea lui Paul, pun totul pe seama faptului că am intrat foarte relaxați pe teren. Mai sunt sincope, la orice echipă se întâmplă acest lucru”, a spus Adrian Mutu, conform digisport.ro. 

Cristi Săpunaru și-a certat colegii

„Total din vina noastră, am intrat relaxați, am crezut că o să fie ușor, nu trebuie să facem asta la niciun meci. Eu am încercat să-mi ajut echipa, asta contează. Nu știu eu de golul lui Albu, dacă VAR-ul așa a decis, nu pot eu să vorbesc.

Reclamă

Eu chiar nu am văzut, dacă așa a spus, nu pot eu să mă cert. Când joci de maniera în care am jucat noi e foarte greu. Singurii vinovați suntem noi, jucătorii. Meciurile cu echipele mai slab cotate trebuie să fie câștigate.

Nu mai vreau să discut acest subiect (n.r. – scandalul de la Craiova). Dacă nu sunt alte subiecte pe piață și eu vând atât de bine, vă rog, discutați. Poate o să fie ceva interesant în Cupa României, nu știu regulamentul”, a spus Cristi Săpunaru, conform digisport.ro.

Chindia – Rapid 2-1. Victorie uluitoare pentru trupa lui Toni Petrea

Chindia a învins Rapid, cu scorul de 2-1, într-un meci din etapa a 12-a din Liga 1. Trupa lui Toni Petre a obţinut prima victorie din acest campionat, chiar în faţa formaţiei care ocupă locul secund.

Reclamă 4 / 0/3

Chindia s-a impus după golurile marcate de Daniel Popa, în minutul 15, şi Cristian Neguţ, în minutul 57. Giuleştenii au reuşit să reducă din diferenţă prin Antonio Sefer, însă Rapid nu a mai reuşit egalarea până la finalul meciului.

Meciul a avut parte de o fază extrem de controversată. La scorul de 1-0 pentru gazde, Alexandru Albu a reuşit să egaleze, însă golul său a fost anulat pe motiv de ofsaid. Ulterior, şi Chindia a marcat, golul fiind anulat pentru acelaşi motiv.

Chindia a obţinut prima victorie în acest sezon de Liga 1. Dâmboviţenii mai reuşiseră doar trei remize, în precedentele 11 runde.

Pentru Rapid a fost a patra înfrângere din acest sezon. Giuleştenii aveau şansa de a egala liderul Ligii 1, Farul, însă au rămas la trei puncte în spate.

Pentru Rapid urmează partida cu Botoşani, de pe teren propriu, în timp ce Chindia se va duela cu FC U Craiova 1948, în deplasare.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și