Închide meniul

Mihai Teja este noul antrenor de la FC Botoșani! Anunțul făcut de patronul Valeriu Iftime

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 iunie 2022, 19:29

Mihai Teja este noul antrenor de la FC Botoșani! Anunțul făcut de patronul Valeriu Iftime

Mihai Teja răsuflă uşurat, după Botoşani - FC U Craiova 1948

Mihai Teja, în timpul unui meci/ Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Mihai Teja este noul antrenor de la FC Botoșani! Anunțul a fost făcut de patronul moldovenilor, Valeriu Iftime. Botoșani se afla în căutarea unui nou tehnician, după despărțirea de Marius Croitoru, din urmă cu două zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Teja a semnat cu FC Botoșani, la scurt timp după ce gruparea din Moldova s-a despărțit de Marius Croitoru.

Mihai Teja este noul antrenor de la FC Botoșani!

Marele anunț a fost făcut chiar de patronul clubului, Valeriu Iftime.

„E greu să faci fotbal la Botoșani. Antrenorii care vor să vină aici trebuie să înțeleagă câteva lucruri, distanța, condițiile iarna. Am bătut palma cu Mihai Teja. S-a pliat cel mai direct pe ce cer eu. Botoșani are un buget limitat, 5 milioane de euro.

Mihai mi-a spus că se poate cu acest buget, mi-a dat Iașiul ca exemplu. El are școală multă, are și doctorat, e un atu pentru mine.

Reclamă

Obiectivele sunt să echilibreze bugetul și să ajungă în play-off. Dacă joacă spectaculos și creează o echipă, cum a făcut-o la Iași, la Mediaș și chiar la FCSB, eu o să fiu mulțumit”, a spus Valeriu Iftime, pentru digisport.ro

Ultima oară, Mihai Teja a pregătit-o pe Gaz Metan Mediaș, de care s-a despărțit în septembrie 2021. De-a lungul carierei, tehnicianul de 43 de ani le-a mai antrenat pe U Cluj, Dinamo, Pandurii, FCSB, Poli Iași și FC Voluntari.

Marius Croitoru a dezvăluit că negociază cu FC U Craiova 1948, după despărțirea de FC Botoșani

Croitoru s-a reorientat repede, iar la numai două zile după despărțirea de Botoșani este gata să semneze cu o nouă echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul atacant se află în discuții avansate cu FC U Craiova 1948, care recent s-a despărțit de Nicolo Napoli. Contractul italianului a ajuns la final, iar prelungirea nu a fost posibilă.

Croitoru a reunoscut că a fost contactat de echipa lui Adrian Mititelu imediat după anunțul că a plecat de la FC Botoșani.

„Nu am de ce să mă ascund. Am avut discuții și sunt în acest moment… nu mai lipsește decât un pas pentru a ajunge la U Craiova 1948. Oferta a venit imediat după ce a apărut în presă că nu mai sunt antrenorul Botoșaniului.

N-am ajuns la o înțelegere pentru a prelungi contractul la Botoșani. A fost o discuție între patru pereți cu domnul Iftime și prefer să rămână așa”, a spus Marius Croitoru, pentru digisport.ro.

Motivul real pentru care Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani

S-a aflat motivul real pentru care Marius Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani. Antrenorul de 41 de ani nu s-a înțeles cu patronul clubului, Valeriu Iftime, în contextul prelungirii contractului. Inițial s-a vorbit despre o demitere, însă situația a fost diferită.

Marius Croitoru a plecat de la FC Botoșani după 3 sezoane. Tehnicianul nu a ajuns la un numitor comun cu Valeriu Iftime, iar drumurile lor s-au despărțit.

Patronul moldovenilor a transmis că cei doi nu s-au înțeles în privința unei singure condiții, fără să ofere mai multe detalii. Între timp, s-a aflat adevăratul motiv al plecării. Potrivit Fanatik, Valeriu Iftime i-a cerut lui Marius Croitoru să nu îl mai includă pe fiul său, David Croitoru (18 ani), în lotul echipei pentru sezonul viitor.

Reclamă

Antrenorul de 41 de ani nu a fost de acord cu cerința patronului și a preferat să nu semneze prelungirea contractului.

David a adunat 22 de apariții pentru FC Botoșani în cele 3 sezoane în care Marius Croitoru a stat pe banca echipei din Moldova. Iftime și-a exprimat în mai multe rânduri nemulțumirea față de prestațiile tânărului jucător, fiind de părere că există alți tineri mai talentați la FC Botoșani.

 

Recomandări
  • Mihai Teja este noul antrenor de la FC Botoșani
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! Vezi toate știrile
Citește și