Închide meniul

Mihai Teja, mulţumit după Botoşani – Farul 1-1: „Avem nevoie de mai mult curaj”. Ce spune de duelul din etapa viitoare cu CFR Cluj

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 august 2022, 23:20

Mihai Teja, mulţumit după Botoşani – Farul 1-1: „Avem nevoie de mai mult curaj. Ce spune de duelul din etapa viitoare cu CFR Cluj

Mihai Teja răsuflă uşurat, după Botoşani - FC U Craiova 1948

Mihai Teja, în timpul unui meci/ Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Mihai Teja a oferit primele declaraţii după partida dintre Botoşani şi Farul, încheiată cu scorul de 1-1. Antrenorul moldovenilor s-a declarat mulţumit de jocul prestat de jucătorii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Botoşani şi Farul au ratat şansa de a urca pe primul loc în Liga 1. Cu toate acestea, alături de Hermannstadt, rămân singurele echipe neînvinse din actualul sezon, după patru etape scurse deja.

Mihai Teja, primele declaraţii după Botoşani – Farul 1-1

Mihai Teja a declarat că îşi dorea victoria în partida cu Farul. Totodată, antrenorul de la Botoşani şi-a lăudat jucătorii, după startul foarte bun de sezon. De asemenea, antrenorul moldovenilor a prefaţat întâlnirea cu CFR Cluj, din etapa viitoarea.

„A fost un meci echilibrat, au fost ocazii şi de o parte şi de cealaltă, dacă marcam şi al doilea gol era mai greu pentru ei să revină. A fost un meci spectaculos, deşi suntem la început. Am schimbat mulţi jucători, nu avem omogenitatea necesară. Am încredere în echipa mea, fiecare echipă şi-a dorit victoria, le mulţumesc şi suporterilor care au venit în număr mare în această seară, de aceea ne-am apucat de fotbal, să aveam aşa atmosferă.

Avem nevoie de mai mult curaj, de mai multa personalitate, sunt jucători care au venit după cantonament, trebuie să se omogenizeze cu ceilalţi. Cred că vom crea o echipă puternică. E bine că nu aveam nicio înfrânfgere, deşi ne doream o victorie astăzi.

Reclamă

Trebuie să ne revenim, jucăm la campioana CFR Cluj, mergem să ne batem de la egal la egal. Au un lot cu care poate face 2 echipe, au şi cantitate si calitate. Sper să fim noi în formă, totul depinde de noi”, a declarat Mihai Teja, la Digi Sport.

Botoşani – Farul 1-1. Meci echilibrat în Moldova

Pentru Botoşani a marcat Mihai Roman, chiar în debutul partidei, în minutul 5. Atacantul lui Mihai Teja a înscris după un şut din interiorul careurlui, deviat de unul dintre fundaşii echipei oaspete.

De cealaltă parte, pentru Farul a marcat golul egalizator Vlad Morar. Fostul atacant de la Dinamo a fructificat un penalty, comis de Andrei Dragu, printr-un henţ inexplicabil.

Reclamă 4 / 0/3

Ambele formaţii sunt la egalitate de puncte, 8, după patru etape scurse din noul sezon de Liga 1. În următoarea etapă, Botoşani va întâlni CFR Cluj, în deplasare, în timp ce Farul se va duela cu Hermannstadt.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și