Închide meniul
EXCLUSIV

Mihai Teja, prima reacție după despărțirea de FC Botoșani! Ce a spus despre o nouă experiență la FCSB

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 noiembrie 2022, 14:29

Mihai Teja, prima reacție după despărțirea de FC Botoșani! Ce a spus despre o nouă experiență la FCSB

Mihai Teja s-a despărțit de FC Botoșani

Mihai Teja s-a despărțit de FC Botoșani / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mihai Teja a oferit prima reacție după despărțirea de FC Botoșani. Clubul moldovean a anunțat astăzi că a încheiat colaborarea cu antrenorul de 44 de ani, care preluase echipa în luna iunie. Teja se află fără angajament acum și spune că are nevoie de o mini-vacanță înainte să înceapă o nouă aventură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest sens, Teja a precizat că nu se gândește momentan la o nouă experiență pe banca FCSB-ului. Tehnicianul de 44 de ani a mai pregătit formația roș-albastră în perioada decembrie 2018 – iunie 2019.

Mihai Teja a oferit prima reacție după despărțirea de FC Botoșani! Ce a spus despre o nouă experiență la FCSB

Mihai Teja a anunțat că încă n-a primit vreo ofertă de la altă echipă. Fostul antrenor de la FC Botoșani nu vrea să stea prea mult timp departe de banca tehnică.

„Deocamdată nu (n.r. – dacă a primit altă ofertă), de-abia am ieșit de la club. Vedem ce va urma în perioada următoare. (N.r. – Luați în calcul FCSB?) Nu pun această variantă deocamdată, de-abia am plecat de aici și nici nu m-am gândit la lucrul acesta. Îmi doresc să ajung acasă și să am o perioadă în care să stau cu familia pentru că am fost departe. A fost această perioadă și e greu.

(N.r. – Dacă vă sună Gigi Becali?) Nu vreau să discut despre asta. Vreau doar să ajung acasă și cam asta e. E destul de greu când pleci de la o echipă, dar asta e viața antrenorilor și trebuie să fim împăcați cu noi înșine că am dat tot ce am avut mai bun. Sunt multe lucruri care contribuie la această despărțire, sunt multe detalii.

Reclamă

(N.r. – Obiective pe termen lung?) Îmi doresc să antrenez, acum să vedem unde. Sunt antrenor tânăr, cred că am o experiență cât de cât mare, sunt 10 ani de când sunt antrenor principal, am aproape 200 de meciuri la Liga 1. Îmi doresc să antrenez, nu îmi doresc să stau foarte mult (n.r. – fără echipă). Acum depinde cum, unde și în ce circumstanțe”, a spus Mihai Teja, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Mihai Teja, dezamăgit după ce a plecat de la FC Botoșani: „Sunt ceva regrete”

Mihai Teja a vorbit și despre despărțirea de FC Botoșani. Antrenorul de 44 de ani și-ar fi dorit să aibă mai mult la dispoziție la echipa patronată de Valeriu Iftime, dar nu îi poartă pică patronului.

„Nu sunt neapărat supărări, asta e viața antrenorilor. E clar că la o despărțire sunt ceva regrete, dezamăgiri, pentru că întotdeauna îți dorești mai mult, îți dorești timp mai îndelungat să lucrezi la o echipă ca să încerci să faci performanțe.

Reclamă 4 / 0/3

Dar asta e, când lucrurile sunt altfel, e destul de greu. Și atunci, e mai bine să pleci pe cale amiabilă decât să stai să te cerți. La fel și domnul Valeriu, e un om inteligent, care știe aceste lucruri și e mai bine să ne despărțim pe cale amiabilă”, a mai declarat Mihai Teja.

Mihai Teja a fost instalat la cârma moldovenilor în luna iunie, în locul lui Marius Croitoru. Tehnicianul de 44 de ani a condus FC Botoșani în 18 meciuri, reușind să obțină 5 victorii.

Teja lasă formația moldoveană pe locul 12 în Liga 1, cu 19 puncte după 17 etape.

De-a lungul carierei, Mihai Teja a mai fost antrenor principal la Pandurii, Gaz Metan (de două ori), FCSB, Poli Iași și FC Voluntari. La FCSB, antrenorul de 44 de ani a petrecut 6 luni, între 27 decembrie 2018 și 30 iunie 2019. În această perioadă, roș-albaștrii au disputat 15 meciuri, înregistrând 9 victorii, 5 remize și o înfrângere.

În sezonul respectiv, cu Teja la cârmă, FCSB a încheiat pe locul 2 în Liga 1, la două puncte în spatele lui CFR Cluj.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final Vezi toate știrile
Citește și