Închide meniul

Mihai Teja, sub presiune după Botoşani – U Cluj 1-1: „E normal ca lumea să fie nemulţumită”

Viviana Moraru Publicat: 3 octombrie 2022, 20:58

Mihai Teja, sub presiune după Botoşani – U Cluj 1-1: „E normal ca lumea să fie nemulţumită

Mihai Teja răsuflă uşurat, după Botoşani - FC U Craiova 1948

Mihai Teja, în timpul unui meci/ Mediafax Foto / Alexandru Dobre

  • Mihai Teja, primele declaraţii după Botoşani – U Cluj
  • Echipa sa a ajuns la şase meciuri fără victorie

Mihai Teja a oferit primele declaraţii, după Botoşani – U Cluj 1-1. Trupa din Moldova a ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie, iar viitorul antrenorului este unul incert.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Botoşani a deschis scorul în partida cu U Cluj, prin Mihai Roman. Vârful a marcat în minutul 56, iar ulterior, gazdele au egalat prin Adrian Bălan, în minutul 75.

Mihai Teja, sub presiune după Botoşani – U Cluj 1-1

Mihai Teja s-a declarat nemulţumit de remiza obţinută pe teren propriu de Botoşani. Tehnicianul moldovenilor susţine că echipa sa traversează o perioadă dificilă, şi va purta o discuţie cu patronul Valeriu Iftime în privinţa viitorului său.

Reclamă

„Ne doream să câştigăm acest meci. Nu a fost un meci spectaculos, dar s-a alergat destul de mult. Am dat gol, dar nu am reuşit să securizăm poarta.

Încercăm să ne revenim. Am trecut printr-o perioadă grea. Nu a fost să fie nici azi. Am avut tendinţa de a face un pas înapoi, am vrut să dăm şi golul doi.

Reclamă

Trebuie să mergem la Rapid încrezători. E normal ca lumea să fie nemulţumită, lumea vine la stadion şi îşi exprimă nemulţumirea.

Trebuie să ai bucuria de a juca fotbal. Vom discuta (n.r. despre plecare), vom vedea ce se întâmplă, nu asta e problema. Vom avea niște discuții, încercăm să câștigăm primul meci, nu am reușit astăzi”, a declarat Mihai Teja, conform digisport.ro.

Valeriu Iftime l-a pus în gardă pe Mihai Teja. De ce depinde soarta antrenorului de la Botoşani

Valeriu Iftime a analizat posibilitatea de a-l înlocui pe Mihai Teja, după rezultatul dezastruos înregistrat în faţa celor de la Sepsi. Patronul de la Botoşani a decis să continue alături de fostul antrenor de la FCSB, însă îi cerea o victorie clară în următoarea partidă de campionat, cu U Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

„Vă spun sincer că după înfrângerea cu Sepsi nu m-am simțit deloc bine și am preferat să stau un pic mai retras. Am și analizat bine, am vorbit cu Mihai, iar dacă era să decid să nu mai merg pe mâna lui, atunci o decideam chiar din noaptea aceea.

Însă, eu am mare încredere în Teja, iar eu sper că el le va da peste nas tuturor care îmi tot transmit că Mihai Teja este un antrenor doar de primele 7 etape. Unii tot spun despre el că așa a făcut mai pe la toate echipele.

Începe bine, dar apoi lucrurile nu mai merg cum trebuie. Și el este supărat după acest parcurs al nostru din ultimul timp, mai ales după înfrângerea asta umilitoare, însă eu am în continuare încredere în el.

Totuși, este evident că dacă va mai pierde, atunci trebuie să decidem într-un fel. Antrenorii sunt conștenți că doar rezultatele îi țin în viață, iar meciul ăsta cu U Cluj trebuie să îl câștigăm”, a declarat Valeriu Iftime, pentru prosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu
Diverse • 25 mart., 14:30
FOTO
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu: „Mi-a plăcut din prima!”. I-a dăruit 4 fete şi l-a convins să nu revină la FCSB
Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj - FC Botoşani 3-0
Echipa naţională • 15 mart., 20:10
„Te mai gândeşti la echipa naţională?” Dan Nistor, răspuns sincer, după un gol şi o pasă de gol în U Cluj – FC Botoşani 3-0
Petrolul, acuzată de blat după golul luat în prelungiri cu Sepsi
Liga 1 • 9 mart., 7:53
Petrolul, acuzată de blat după golul luat în prelungiri cu Sepsi! Scandal uriaş: „Ruşinea fotbalului românesc. Cum vă permiteţi?”
Ioan Ovidiu Sabău s-a prăbușit după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff
Liga 1 • 8 mart., 23:09
Ioan Ovidiu Sabău s-a prăbușit după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff: „Îmi reproșez foarte multe! O perioadă grea”
Alex Chipciu nu s-a ferit de cuvinte după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff
Liga 1 • 8 mart., 22:51
Alex Chipciu nu s-a ferit de cuvinte după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff: „Toată lumea e dărâmată”