Închide meniul

Miodrag Belodedici l-a făcut praf pe Florinel Coman: „Trebuia să mănânce terenul”

Alex Ioniță Publicat: 1 august 2023, 22:35

Reclamă
Miodrag Belodedici l-a făcut praf pe Florinel Coman: Trebuia să mănânce terenul”

Miodrag Belodedici l-a făcut praf pe Florinel Coman

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB / Profimedia

Miodrag Belodedici l-a făcut praf pe Florinel Coman. Fostul mare internațional, în vârstă de 59 de ani, a vorbit despre situația fotbalistului de la FCSB, care este lăudat de patronul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman traversează, în momentul de față, unul dintre cele mai bune momente ale carierei. Fotbalistul a reușit 3 goluri și două pase decisive în 4 partide jucate pentru FCSB, în debutul noului sezon. De asemenea, „Mbappe” a înscris singurul gol al partidei cu CSKA 1948 Sofia, din Bulgaria. Meciul a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Miodrag Belodedici l-a făcut praf pe Florinel Coman. Fostul fotbalist i-a dat un sfat lui Gigi Becali

Miodrag Belodedici este de părere că patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, poate obține o sumă mare de bani în schimbul lui Florinel Coman doar dacă acesta se va impune și la echipa națioanală. De asemenea, „Belo” l-a criticat pe fotbalistul vicecampioanei și a declarat că la vârsta de 25 de ani ar fi trebuit să fie un jucător important al selecționatei.

„Florinel Coman joacă la echipa națională titular? Dacă nu joacă la națională și nu e cel mai bun la națională, atunci nu putem vorbi de suma asta. Un jucator care dă goluri la națională și la club… Fotbaliștii trebuie să arate în teren.

La 25 de ani la echipa națională trebuia să mănânce terenul, să fie cel mai cel, să impingă echipa națională, să tragă echipa națională după el. Încă nu este, o să vorbim după ce dă goluri, după ce se califică, atunci o să vorbim despre milioane. Îl așteptăm să arate jocuri bune la echipa națională.

Reclamă

Gândiți-vă puțin, un jucător, la suma aceasta, trebuie să fie o piesă foarte importantă la națională. Dacă încă nu a ajuns titular la națională, să fie o piesă foarte importantă, atunci”, a spus Miodrag Belodedici, pentru iamsport.ro.

„Mbappe” a ajuns la echipa lui Gigi Becali în vara anului 2017, atunci când a fost cumpărat de la echipa lui Gică Hagi pentru suma de 3 milioane de euro. În perioada petrecută la FCSB, Florinel Coman a adunat 199 de meciuri și a înscris 47 de goluri. De asemenea, a reușit să ofere și 53 de pase decisive în cadrul acestor partide. În momentul de față, fotbalistul vicecampioanei este cotat la 3,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Florinel Coman e fericit că FCSB – CFR se joacă în Ghencea

„Am avut emoții și zilele acestea, dar am zis să stăm liniștiți. S-a semnat. Suporterii abia așteaptă să vină să ne susțină în «Templul» fotbalul românesc.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru noi va fi altceva, pentru jucătorii noi de aici. Mă bucur pentru Chiri (n.r. Vlad Chiricheș), odată cu revenirea lui am reușit să mergem în Ghencea.

Nu trebuie să spunem că este meciul câștigat. E clar, jucăm pe Ghencea, toate bune și frumoase, dar jucăm cu CFR-ul. Meciurile cu CFR au fost mereu grele. Trebuie să ne montăm să jucăm bine.

Eu cred că stadionul va fi arhiplin. Așa am făcut anul trecut când am jucat în Conference League, am avut 40.000 de oameni. Pentru suporteri este altceva”, a declarat Florinel Coman pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și