Închide meniul

Mioveni – Botoșani 0-1. Moldovenii lui Bogdan Andone rămân în Liga 1!

Alex Ioniță Publicat: 24 mai 2024, 21:53

Reclamă
Mioveni – Botoșani 0-1. Moldovenii lui Bogdan Andone rămân în Liga 1!

Mioveni - Botoșani LIVE SCORE

Hepta

Returul barajului dintre Mioveni și Botoșani a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoșani a rămas astfel în Liga 1, după ce a învins-o în dublă manșă pe divizionara secundă CS Mioveni. Ambele partide au fost câștigate de moldoveni cu scorul de 1-0.

Mioveni – Botoșani 0-1

Min. 74: Mioveni – Botoșani 0-1! Mailat a dat lovitura! Moldovenii au toate șansele de a rămâne în Liga 1! Scorul general este de 0-2!

Min. 1: A încpeut meciul!

Echipele de start:

Reclamă
Reclamă 4

CS MIOVENI (5-3-2): Fl. Croitoru – Trașcu, Ignat, R. Garutti, Burnea, Șerbănică (cpt.) – A. Panait, D. Toma, Cărăruș – Al. Stan, Blănaru
Rezerve: Val. Sima – Gogor, M. Costea, Massaro, A. Șerban, Gutea, Căprescu, I. Șerban, Bolohan
Antrenor: Constantin Schumacher

FC BOTOȘANI (4-3-3): Kukic – Petro, Miron (cpt.), Celea, Țigănașu – Aldair, G. David, Dican – Ed. Florescu, Ofosu, L. Fulop
Rezerve: Ducan – Șeroni, Mitrov, Mouaddib, E. Lopez, Mailat, I. Filip, Kaprof, Adams
Antrenor: Bogdan Andone

Stadion: Orășenesc (Mioveni)
Arbitru: Sebastian Colțescu // Asistenți: Andrei Constantinescu, Laszlo Bucsi
Arbitru VAR: Sorin Costreie // Asistent VAR: Iuliana Demetrescu

Reclamă

Trupa lui Bogdan Andone pornește ca favorită în fața divizionarei secunde, având în vedere succesul obținut pe teren propriu, în prima manșă a barajului de promovare/menținere în Liga 1.

Mioveni a retrogradat în Liga a 2-a în sezonul trecut, după ce a terminat pe ultima poziție în play-out, cu 11 puncte. Acum, argeșenii forțează revenireaî n primul eșalon, după un an petrecut în liga secundă.

Valeriu Iftime vrea să aducă la echipă jucătorii dați afară de Adrian Mititelu, de la FCU Craiova

Un patron din Liga 1 a dezvăluit că vrea să aducă la echipă jucătorii dați afară de Adrian Mititelu, de la FCU Craiova. Este vorba de Valeriu Iftime, patron la FC Botoșani, care speră să profite de exodul din Bănie.

Echipa lui Adrian Mititelu a retrogradat în Liga a 2-a și a renunțat la mai mulți jucători importanți. Este vorba despre: Vlad Achim, Yassine Bahassa, Benjamin Van Durmen, Gabriel Compagnucci, Leo Lacroix, Matheus Mascarenhas şi Aurelian Chiţu.

Valeriu Iftime a spus că jucătorii dați afară de Adrian Mititelu s-ar integra perfect la FC Botoșani, echipă care va disputa barajul de menținere în Liga 1 cu CS Mioveni.

Totodată, acesta a spus că singura problemă legată de o posibilă venire a fotbaliștilor menționați anterior, la FC Botoșani, este legată de forma acestora, din ultima perioadă.

„Chiţu e jucător bun de Liga 1, Mascarenhas la fel, despre Lacroix nu ştiu exact ce să zic. Compagnucci, excepţional! Van Durmen… Vai, vai, vai… Bahassa, Achim…

I-aş lua pe toţi mâine! Problema e cum negociem cu ei, dacă vin la Botoşani şi dacă joacă cum jucau înainte. Bahassa, acum un an, era cea mai bună variantă de bandă stânga. Incredibil ca Bahassa să fie liber”, a spus Valeriu Iftime, la gsp.ro.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:14

FotoPrimele imagini cu Constantin Budescu la noua echipă! „Magicianul” a jucat și primele minute în tricoul noului club

20:10

Scene incredibile, înainte de Anglia – Serbia! Fanii s-au bătut pe străzi şi poliţia a intervenit de urgenţă

19:35

Kylian Mbappe a anunțat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Superstarul de la Real Madrid a uimit pe toată lumea

19:31

Ce sfat a primit Edi Iordănescu de la tatăl lui, înainte de debutul României la EURO 2024: „Asta mi-a spus mereu!”

19:13

Reacţia lui Nicolae Stanciu, când a aflat că ucrainenii se tem de el la EURO 2024: „Asta este forţa noastră!”

19:13

„Avem șansele noastre!” Edi Iordănescu, mesaj plin de încredere înainte de România – Ucraina! Ce le-a transmis suporterilor

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și