Închide meniul

Mircea Lucescu a dezvăluit ce îl aşteaptă pe Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid: „Îl ştiu pe Simeone!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 ianuarie 2024, 8:11

Mircea Lucescu a dezvăluit ce îl aşteaptă pe Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid: „Îl ştiu pe Simeone!

Avertismentul lui Mircea Lucescu, după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mircea Lucescu a dezvăluit ce îl aşteaptă pe Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid. „Il Luce” îl avertizează pe Horaţiu Moldovan că va trebui să tragă tare la echipa lui Diego Simeone pentru a se impune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Mircea Lucescu e de părere că antrenamentele la Atletico Madrid sunt mai intense decât meciurile din Liga 1. Totodată, Lucescu e de părere că transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid este ceva extraordinar pentru Rapid şi fotbalul românesc.

Mircea Lucescu a dezvăluit ce îl aşteaptă pe Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

„Transferul înseamnă foarte mult. Calificarea la EURO aduce după sine o reevaluare a jucătorilor noștri. Așa s-a întâmplat mereu când naționala s-a calificat. Există un spirit de admirație deosebită în rândul celorlalți jucători, pentru a ajunge la nivelul celor care au realizat o performanță. 

E extraordinar, pentru Rapid e ceva fantastic. Poate transferul acesta îi face pe alți jucători să își dorească să ajungă la Rapid. Pierderea unui portar e compensată din plin cu posibilitatea ca alți tineri să vină. Rapid devine o exportatoare de jucători de valoare. 

Îl cunosc pe Simeone și știu cum se îngrijește de fiecare jucător în parte. Antrenamentele pe care le va face Moldovan acolo vor fi mai tari ca meciurile din campionatul României”, a spus Mircea Lucescu după nebunia din Rapid – FC U Craiova 4-3.

Reclamă

Horațiu Moldovan a confirmat la transferul la Atletico Madrid

Horațiu Moldovan a confirmat la transferul la Atletico Madrid, după meciul Rapid – FCU Craiova, scor 4-3, din etapa a 22-a a Ligii 1. Portarul giuleștenilor a jucat pentru ultima dată în tricoul alb-vișiniu.

Cred că ne-am obișnuit cu toții la Rapid să avem astfel de meciuri. Nu renunțăm niciodată și erau importante cele 3 puncte. Cheia a fost că am demonstrat că suntem o echipă și nu am renunțat.

Până la urmă sunt jucător profesionist, era foarte frumos să îmi iau rămas bun de la coechipieri de pe teren. Nu de pe margine. Mă bucur că am luat cele 3 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Da, am avut mai multe emoții decât de obicei. A fost o încărcătură mare, într-o zi eram într-o parte, într-o zi în alta. La început nu prea am crezut, după ce am văzut că e oficial am zis că e șansa vieții mele. Credeți că Atletico Madrid e de refuzat, poate acest tren nu mai vine. Voi merge să văd ce se întâmplă, voi munci la fel de mult și când va veni șansa să demonstrez că am valoare.

Am vorbit, am o legătură strânsă cu Edi Iordănescu, m-au felicitat. Acum mă concentrez doar la ce am făcut mai departe. De asta e foarte frumos fotbalul, e foarte imprevizibil. Acum 4 ani nu aveam echipă la liga a 2-a, acum semnez cu Atletico. E ceva SF! Le sunt recunoscător fanilor, le mulțumesc enorm„, a declarat Horațiu Moldovan la digisport.ro.

Atletico Madrid va plăti suma de 800.000 de euro, atât cât este clauza de reziliere. Lui Horaţiu Moldovan i s-a propus un contract valabil pe 4 ani şi jumătate. Atletico este dispusă să îi achite un salariu de 800.000 de euro în primul an, după care va creşte progresiv cu câte 180.000 de euro în fiecare sezon. În Giuleşti, Moldovan câştigă 10.000 de euro pe lună.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și