Închide meniul

Mircea Lucescu, anunţ categoric despre posibila revenire la Dinamo. Care sunt şansele să vină în locul lui Ovidiu Burcă

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 28 noiembrie 2023, 17:54

Mircea Lucescu, anunţ categoric despre posibila revenire la Dinamo. Care sunt şansele să vină în locul lui Ovidiu Burcă

Mircea Lucescu a mai pregătit-o pe Dinamo în perioada 1985-1990

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Lucescu a făcut un anunţ categoric legat de posibila revenire la Dinamo. Cel mai important antrenor român, din ultima perioadă, a avut o declarație surprinzătoare, după ce echipa din Ștefan cel Mare, care se află într-o criză de rezultate, a rămas fără antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a rămas fără antrenor după ce Ovidiu Burcă și-a dat demisia, în urma înfrângerii cu FCSB. Partida respectivă a contat pentru etapa a 17-a a campionatului, iar „câinii” au continuat seria de eșecuri. Vicecampioana României a câștigat acel meci cu scorul de 1-0.

Mircea Lucescu, anunţ categoric despre posibila revenire la Dinamo. Mesajul care îi va dezamăgi pe fanii dinamoviști

După anunțul demisiei lui Ovidiu Burcă, „Il Luce” a vorbit despre o posibilă revenire la clubul din Ștefan cel Mare. Acesta a dezvăluit faptul că nu dorește să comenteze situația de la Dinamo și că nu crede ar putea să se implice la echipă, în momentul de față.

„Nu pot să comentez situația de la Dinamo. Nu aș putea să mă implic acum, abia am venit. Am fost la derby doar ca să văd meciul nu contează cine mai era lângă mine, cu cine m-am conversat.

Dacă am oferte de afară? Nu doresc să comentez acum”, a spus Mircea Lucescu, potrivit iamsport.ro.

Reclamă

Mircea Lucescu a mai fost antrenorul celor de la Dinamo 1985-1990. Alături de „câini” a câștigat două Cupe al României, în sezoanele 1985/1986 și 1989/1990, dar și un titlu de campion al României, în sezonul 1989/1990.

După ce a plecat de pe banca „câinilor” a mai antrenat-o doar pe Rapid, în Liga 1. A urmat apoi o lungă carieră de succes pe plan european, în care a pregătit formații precum: AC Pisa, Brescia, Reggiana, Inter Milano, Galatasaray, Besiktas, Șahtior, Zenit, echipa națională a Turciei și Dinamo Kiev.

Cine l-ar putea înlocui pe Ovidiu Burcă la Dinamo

Conform prosport.ro, Florin Bratu este tot mai aproape să revină pe banca lui Dinamo. Oficialii „câinilor” l-au contactat pe fostul internaţional, iar acesta le-a transmis şefilor din Ştefan cel Mare faptul că va lua decizia finală miercuri.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Bratu este liber de contract din septembrie, atunci când s-a despărţit de Karmiotissa. Fostul internaţional a petrecut doar şase luni pe banca ciprioţilor. În prezent, Bratu este director tehnic la CS Dinamo, formaţia din Liga a 3-a.

De-a lungul carierei, Bratu a mai pregătit-o pe Dinamo în perioada februarie – septembrie 2018, bifând 24 de meciuri pe banca trupei din Ştefan cel Mare. De asemenea, acesta a mai pregătit şi echipa U19 a „câinilor”, cât şi echipa secundă.

De asemenea, Bratu a fost şi selecţionerul naţionalei de tineret a României, în perioada august 2021 – august 2022.

Pe lista posibililor antrenori care o pot prelua pe Dinamo, după plecarea lui Ovidiu Burcă, se ma regăsesc şi Liviu Ciobotariu şi Dorinel Munteanu, ambii fiind însă în acest moment sub contract cu Sepsi, respectiv Oţelul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins Vezi toate știrile
Citește și