Închide meniul

Mircea Lucescu dă lovitura! Dinamo Kiev, ofertă de 1.2 milioane de euro pentru Daniel Paraschiv

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 februarie 2023, 18:18

Reclamă
Mircea Lucescu dă lovitura! Dinamo Kiev, ofertă de 1.2 milioane de euro pentru Daniel Paraschiv

Mircea Lucescu, încântat că va juca în Giuleşti cu Dinamo Kiev

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Lucescu dă lovitura pe piaţa transferurilor şi este pe punctul de a-l aduce la Dinamo Kiev pe Daniel Paraschiv. Atacantul de 23 de ani este al treilea golgheter al Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paraschiv face sezonul vieţii la Hermannstadt. A înscris 10 goluri în această ediţie de campionat, tot atâtea câte au Denis Alibec (Farul) şi Sebastian Mailat (FC Botoşani). Numai Marko Dugandzic (15 goluri) şi Andrea Compagno (14 goluri) stau mai bine.

Mircea Lucescu dă lovitura! Dinamo Kiev l-a ofertat pe Daniel Paraschiv

Potrivit gsp.ro, Mircea Lucescu este pe punctul de a-l transfera pe atacantul lui Hermannstadt. Dinamo Kiev e dispusă să achite 1.2 milioane de euro. Ucrainenii sunt pregătiţi să achite suma dintr-o singură tranşă.

Dinamo Kiev ar urma să plătească şi mai multe bonusuri de obiectiv, în cazul în care Daniel Paraschiv va confirma la echipa lui „Il Luce”. Mutarea ar urma să se realizeze în această săptămână.

Paraschiv a debutat cu gol şi la echipa naţională. A atras astfel atenţia maghiarilor de la MOL Fehervar, care au făcut o propunere cu mult mai mică decât cea a lui Dinamo Kiev, mai exact 700.000 de euro. Au mai existat oferte pentru golgheterul sibienilor din Franţa, Italia, Belgia, dar şi de la Universitatea Craiova.

Reclamă
Reclamă

Cota lui Daniel Paraschiv este într-o continuă creştere. A ajuns la 800.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Golgheterul lui Hermannstadt visează la un transfer în Premier League

Părinţii şi fratele lui Paraschiv sunt născuţi în Republica Moldova. Echipa de Champions League din Moldova, Sheriff Tiraspol, vrea să-l transfere. Jucătorul de la Hermannstadt are un alt vis. Speră să ajungă să joace în campionatul „bogaţilor”, Premier League.

Nu prea sună tentant, obiectivul meu principal este Premier League. (Reporter: Cu cine ai vrea să fii coleg?) Poate cu Gabriel Jesus de la Arsenal, în atac. Aş vrea să fac un parteneriat letal cu el„, a declarat Paraschiv pentru AntenaSport.

Reclamă

Daniel Paraschiv a avut un debut fabulos la naţionala României. Atacantul de 23 de ani a făcut show imediat după ce a fost trimis pe teren de Edi Iordănescu, în amicalul Moldova – România.

Jucătorul lui Hermannstadt a fost una dintre marile surprize pregătite de selecţionerul reprezentativei noastre. A intrat în minutul 70 al meciului de la Chişinău, ultimul test al tricolorilor înaintea preliminariilor EURO 2024.

Paraschiv l-a înlocuit pe George Puşcaş şi a scos penalty la prima atingere. La 18 secunde după ce aşi-a făcut apariţia pe teren, tânărul jucător a fost faultat de un adversar şi a scos un penalty.

Tot el şi-a asumat răspunderea de a executa lovitura de la 11 metri. Daniel Paraschiv a executat fără greşeală şi a înscris la un minut după ce a debutat la prima reprezentativă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

10:54

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor”! Pe cine a remarcat de la campioana României

10:51

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB! Ce a declarat imediat după „dubla” spectaculoasă din meciul cu RFS

10:43

Al Ahly – Zamalek, 21:00, LIVE VIDEO. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

10:34

„O ruşine!” Radu Drăguşin, distrus de englezi după eliminarea din Tottenham – Qarabag 3-0: „Era momentul lui!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și