Închide meniul

Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu

Viviana Moraru Publicat: 10 mai 2024, 12:57

Reclamă
Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu

Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu

Dan Şucu şi Mircea Lucescu/ AntenaSport

Mircea Lucescu a transmis un mesaj ferm, atunci când a fost întrebat despre varianta de a antrena Rapid. Tehnicianul a fost surprins din nou alături de Dan Şucu, cel care a recunoscut public că şi-l doreşte pe „Il Luce” pe banca echipei de sub Grant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu este în căutarea unui antrenor, după ce varianta Marius Şumudică a picat. Aducerea lui Mircea Lucescu în Giuleşti este marele obiectiv al acţionarului majoritar de la Rapid.

Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid

Mircea Lucescu şi Dan Şucu au fost surprinşi din nou împreună, la un eveniment la care a fost prezentat un proiect pentru construirea unor baze sportive pentru copii în Bucureşti.

Întrebat în ce stadiu sunt negocierile cu Rapid, Lucescu a oferit un răspuns scurt, dând de înţeles că nici nu se pune problema să revină în Liga 1. Acesta a transmis că în scurt timp îşi va anunţa decizia privind viitorul său.

„Nu, nu e niciun stadiu. Pe data de 1 iunie voi spune ce voi face”, a transmis Mircea Lucescu. De cealaltă parte, Dan Şucu nu a vrut să ofere declaraţii despre situaţia de la Rapid.

Reclamă
Reclamă

Marius Şumudică a negociat şi el cu Dan Şucu, însă „Şumi” a transmis că nu el va fi ales acţionarului din Giuleşti. Tehnicianul a transmis că Şucu va merge pe mâna unui tehnician străin, iar numele care s-au zvonit au fost cele ale lui Neil Lennon şi Martin O’Neill, doi tehnicieni nord-irlandezi.

Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică

Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid, după ce l-a sunat pe Marius Şumudică şi l-a anunţat că nu îi oferă postul. Patronul giuleştenilor a venit cu detalii despre ultimă oră despre negocierile pe care le poartă pentru a-l înlocui pe „interimarul” Bogdan Lobonţ.

Chiar dacă au apărut informaţii că varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat, Dan Şucu anunţă o răsturnare de situaţie. Încă nu renunţă la ideea de a-l convinge pe cel mai titrat antrenor român să o preia pe gruparea din Grant.

Reclamă

Patronul Rapidului le-a făcut fanilor şi o promisiune. Este sigur că va da o lovitură de proporţii în această vară.

„Noi suntem încă în discuții cu Mircea Lucescu şi așteptăm un răspuns final al dumnealui. Avem încredere că se poate. Suntem încă la varianta Mircea Lucescu. Dacă dumnealui nu va putea sau nu va dori să vină lângă noi, la Rapid, atunci ne vom orienta spre o altă soluție. Vă garantez că Rapid nu va rămâne fără un antrenor puternic şi titrat.

Dorința noastră este ca în zilele următoare să avem o clarificare şi să putem anunța cine va conduce echipa după ultimul meci al sezonului, cel cu FCSB”, a declarat Dan Șucu pentru prosport.ro.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46 25 oct.

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46 25 oct.

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19 25 oct.

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14 25 oct.

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55 25 oct.

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și