Închide meniul

Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu

Viviana Moraru Publicat: 10 mai 2024, 12:57

Reclamă
Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu

Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu

Dan Şucu şi Mircea Lucescu/ AntenaSport

Mircea Lucescu a transmis un mesaj ferm, atunci când a fost întrebat despre varianta de a antrena Rapid. Tehnicianul a fost surprins din nou alături de Dan Şucu, cel care a recunoscut public că şi-l doreşte pe „Il Luce” pe banca echipei de sub Grant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu este în căutarea unui antrenor, după ce varianta Marius Şumudică a picat. Aducerea lui Mircea Lucescu în Giuleşti este marele obiectiv al acţionarului majoritar de la Rapid.

Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid

Mircea Lucescu şi Dan Şucu au fost surprinşi din nou împreună, la un eveniment la care a fost prezentat un proiect pentru construirea unor baze sportive pentru copii în Bucureşti.

Întrebat în ce stadiu sunt negocierile cu Rapid, Lucescu a oferit un răspuns scurt, dând de înţeles că nici nu se pune problema să revină în Liga 1. Acesta a transmis că în scurt timp îşi va anunţa decizia privind viitorul său.

„Nu, nu e niciun stadiu. Pe data de 1 iunie voi spune ce voi face”, a transmis Mircea Lucescu. De cealaltă parte, Dan Şucu nu a vrut să ofere declaraţii despre situaţia de la Rapid.

Reclamă

Marius Şumudică a negociat şi el cu Dan Şucu, însă „Şumi” a transmis că nu el va fi ales acţionarului din Giuleşti. Tehnicianul a transmis că Şucu va merge pe mâna unui tehnician străin, iar numele care s-au zvonit au fost cele ale lui Neil Lennon şi Martin O’Neill, doi tehnicieni nord-irlandezi.

Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică

Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid, după ce l-a sunat pe Marius Şumudică şi l-a anunţat că nu îi oferă postul. Patronul giuleştenilor a venit cu detalii despre ultimă oră despre negocierile pe care le poartă pentru a-l înlocui pe „interimarul” Bogdan Lobonţ.

Chiar dacă au apărut informaţii că varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat, Dan Şucu anunţă o răsturnare de situaţie. Încă nu renunţă la ideea de a-l convinge pe cel mai titrat antrenor român să o preia pe gruparea din Grant.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul Rapidului le-a făcut fanilor şi o promisiune. Este sigur că va da o lovitură de proporţii în această vară.

„Noi suntem încă în discuții cu Mircea Lucescu şi așteptăm un răspuns final al dumnealui. Avem încredere că se poate. Suntem încă la varianta Mircea Lucescu. Dacă dumnealui nu va putea sau nu va dori să vină lângă noi, la Rapid, atunci ne vom orienta spre o altă soluție. Vă garantez că Rapid nu va rămâne fără un antrenor puternic şi titrat.

Dorința noastră este ca în zilele următoare să avem o clarificare şi să putem anunța cine va conduce echipa după ultimul meci al sezonului, cel cu FCSB”, a declarat Dan Șucu pentru prosport.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:29 FotoDinamo – Csikszereda 0-0. Dinamoviştii dau bătălia pe Arena Naţională pentru salvarea de la retrogradare 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:59 Finlanda – Danemarca, 21:20, LIVE VIDEO. Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei, în direct în AntenaPLAY 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” Vezi toate știrile
Citește și