Închide meniul

Mircea Rednic a dat lovitura şi a găsit sponsor pentru UTA: „Dacă eu continui, va investi!” Ce investiţii a făcut la echipă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 februarie 2024, 14:11

Mircea Rednic a dat lovitura şi a găsit sponsor pentru UTA: „Dacă eu continui, va investi! Ce investiţii a făcut la echipă

Mircea Rednic a dat lovitura şi a găsit sponsor pentru UTA

Mircea Rednic, în timpul unei conferinţe de presă / AS.ro

Mircea Rednic a dat lovitura la UTA. Antrenorul a dezvăluit că a găsit un sponsor pentru echipa arădeană, fiind gata să investească sume importante la echipă. O sumă va fi adusă de acesta dacă „Puriul” va continua pe banca „Bătrânei Doamne”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA se va duela cu U Cluj, în următoarea etapă de Liga 1. Trupa lui Mircea Rednic traversează o perioadă delicată, fiind în apropierea locurile de baraj.

Mircea Rednic a dat lovitura şi a găsit sponsor pentru UTA

Mircea Rednic a răbufnit şi a dezvăluit ce investiţii a făcut, de când a preluat-o pe UTA. Acesta a transmis că a construit din proprii bani o nouă sală de fitness la echipă arădeană, dezvăluind că a adus şi un nou sponsor, care va investi 120.000 de euro în acest an.

De asemenea, alţi 60.000 de euro vor fi aduşi în club, cu condiţia ca „Puriul” să rămână la club. Rednic a declarat că o parte din bani a fost deja virată către echipă.

„Eu îmi respect jucătorii și chiar fac mult mai mult decât ar trebui și niciun antrenor care a fost pe aici nu s-a implicat cum mă implic eu. Am multe de spus și câteodată stau și mă gândesc de ce mai continui aici?! De multe ori mi-am pus întrebări, mai ales după infarctul pe care l-am avut.

Reclamă

Nimeni nu vorbește, ați văzut noua sală de fitness de la Arad, de la echipă? Pe banii mei s-a făcut, de top! Dacă avem și pretenții de play-off, trebuie să le creăm condiții. Eu nu aveam condiții. Acum, toată Academia, toate grupele sunt numai aici, în sală.

… Și a mai făcut Rednic ceva! Că aici toți sunt milionari și toți sunt utiști, dar nimeni nu sponsorizează. Eu am găsit un sponsor care ne asigură 120.000 (n.r. de euro) până în decembrie și dacă eu mai continui, poate încă 60.000, din care o tranșă s-a dat deja și ne-a ajutat foarte mult.

Nu mai contează cine e și e unul care nu are nicio treabă. E relația mea, o cunoștință de-a mea. Sper să facem un rezultat bun, să facem o stație la Jidvei, la cramă, chiar îmi doresc foarte mult”, a declarat Mircea Rednic, la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Rednic l-a făcut praf pe Cătălin Vulturar după transferul la Rapid

Mircea Rednic l-a făcut praf pe Cătălin Vulturar după transferul la Rapid. Tehnicianul celor de la UTA Arad l-a criticat pe tânărul mijlocaș, care a ajuns în Giulești în această perioadă de mercato.

„La declarațiile pe care le-a făcut, nu că nu mai vreau eu, nu mai vor suporterii. Ăștia sunt copii fără minte, dar ar trebui să fie ajutați și un pic sfătuiți de impresar. Nu ai voie să spui așa ceva. În primul rând, noi l-am vrut, impresarul lui ni i-a propus și pe Vulturar și pe Dumiter si nu s-a făcut.

Acum văd că cei de la Rapid l-au cumpărat și era vorba de un împrumut, dar eu chiar nu mi-l doresc în situația de față. Plus că am făcut deja două transferuri, am luat doi jucători pe post, deci în momentul de față nu mă interesează. Să stea acolo, să învețe imnul Rapidului. O să aibă concurență, nu cred că antrenorul și l-a dorit, nu l-a dorit.

Asta e, am mai pățit cu un jucător cu care am fost sută la sută că, dacă vine în România, semnează numai cu mine și nu a semnat (n.a. Dorin Rotariu). Vulturar e un jucător bun, dar acolo e concurența mare la mijlocul terenului și avea mai multe șanse aici să joace. Dacă el a ales și a făcut declarațiile pe care le-a făcut, e clar, nu mai am nevoie de el”, a declarat Mircea Rednic, la conferința de presă.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și