Închide meniul

Mircea Rednic, în război cu suporterii la UTA: „De ce mă înjură de mamă, de familie? Nu suport asta!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 august 2023, 17:33

Mircea Rednic, în război cu suporterii la UTA: „De ce mă înjură de mamă, de familie? Nu suport asta!

Mircea Rednic forţează transferurile lui Vali Gheorghe şi Dorin Rotariu

Mircea Rednic, în timpul unei conferinţe de presă/ Facebook UTA Arad

Mircea Rednic este în război cu suporterii de la UTA. „Puriul” s-a declarat revoltat de cum au reacţionat fanii în timpul partidei arădenilor cu cei de la Hermannstadt, din runda precedentă de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA a obţinut un singur punct, în primele trei runde de Liga 1. În ultima etapă, trupa lui Mircea Rednic a fost învinsă de Hermannstadt, scor 2-1, iar în etapa viitoare se va duela cu Poli Iaşi.

Mircea Rednic, în război cu suporterii la UTA

Suporterii celor de la UTA s-au revoltat faţă de faptul că echipa nu a înregistrat nicio victorie în acest start de sezon. Mircea Rednic le-a răspuns acestora, şi a declarat că nu e normal să aibă o astfel de reacţie, după doar trei etape scurse din noul sezon.

„M-a deranjat cum s-au comportat. OK, spui ce te doare, dar n-ai voie să înjuri de familie! Se uită ușor când faci lucruri bune, așa e în România.

Înainte să ajung la autocar, eu am făcut poze cu suporterii, iar un fan în vârstă mi-a zis să nu ripostez, că o să se ia de mine. Dar n-am ripostat, am întrebat de ce mă înjură de mamă, de familie, de ce înjură jucătorii? Nu suport ca după 3 etape să faci asta”, a declarat Mircea Rednic, la conferinţa de presă.

Reclamă

De asemenea, Rednic a vorbit şi despre duelul cu Poli Iaşi, din runda următoare. Tehnicianul nu este speriat de faptul că moldovenii s-au impus în runda trecută pe terenul celor de la Farul. Ba mai mult, susţine că victoria reuşită de trupa lui Leo Grozavu a fost „o conjunctură favorabilă”.

„A fost o conjunctură favorabilă pentru Iași. Ați văzut cu ce echipă a început Farul… Mulți jucători noi, care n-au mai jucat împreună, pe ei îi interesa mai mult să se califice, să treacă de Urartu, de-acolo vin și banii, toate eforturile s-au făcut în scopul ăsta.

Dacă Hagi ar fi jucat cu echipa completă, altul era rezultatul. Asta nu înseamnă că Iași nu are jucători cu calitate, au adus și doi fotbaliști cu experiență, Ciobanu și Bordeianu. Leo organizează bine echipa, au agresivitate, calitate în față. Dar jucăm acasă, trebuie să ne impunem și să câștigăm cele 3 puncte”, a mai spus Rednic.

Reclamă 4 / 0/3

Claudiu Keşeru, dat afară de Mircea Rednic de la UTA

Claudiu Keşeru a fost dat afară de Mircea Rednic de la UTA. „Puriul” a schimbat din temelii lotul alb-roşiilor în această vară şi a renunţat şi la atacantul în vârstă de 36 de ani.

Încă de luna trecută au apărut zvonuri că Keşeru este pe lista „neagră” a lui Rednic. Ar fi avut parte însă de o surpriză în momentul în care a aflat că fostul internaţional român mai are un an de contract ca jucător cu UTA, dar şi alţi 3 ani de contract ca manager de club.

După îndelungi negocieri, şefii clubului au ajuns la un acord cu Keşeru pentru „ruperea” actualei înţelegeri.

„Mulțumim, Claudiu Keseru! UTA și Claudiu Keseru au ajuns astăzi la un acord de reziliere pe cale amiabilă a contractului.

Îi mulțumim pentru toată perioada petrecută la Arad și îi dorim succes pe toate planurile!„, se anunţă pepagina de Facebook a celor de la UTA.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și