Închide meniul

Harlem Gnohere ştie ce antrenor ar putea să o salveze pe Dinamo! Mesaj de susţinere pentru FCSB: „Sper să fie campioană!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 februarie 2024, 22:58

Harlem Gnohere ştie ce antrenor ar putea să o salveze pe Dinamo! Mesaj de susţinere pentru FCSB: „Sper să fie campioană!

Harlem Gnohere ştie ce antrenor ar putea să o salveze pe Dinamo! Mesaj de susţinere pentru FCSB

Harlem Gnohere, în timpul unui meci la FCSB/ Hepta

Harlem Gnohere nu a uitat-o pe Dinamo şi a dezvăluit ce antrenor ar putea să o salveze. Fostul atacant din Liga 1 a transmis că Mircea Rednic este cel mai bun tehnician pe care „câinii” l-ar putea avea. De asemenea, „Bizonul” a oferit declaraţii şi despre FCSB, echipă pe care speră să o vadă campioană la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harlem Gnohere a fost adus în Liga 1 de Mircea Rednic, în 2015. Timp de un sezon şi jumătate, atacantul francez a jucat la Dinamo, urmând ca ulterior, în iarna lui 2017, să fie transferat de FCSB, pentru care a jucat trei sezoane şi jumătate, până în 2020.

Harlem Gnohere ştie ce antrenor ar putea să o salveze pe Dinamo

Harlem Gnohere a oferit declaraţii despre cele două mari rivale din Liga 1 la care a evoluat, Dinamo şi FCSB. Atacantul francez speră ca roş-albaştrii să devină campioni, şi „câinii” să se salveze de la retrogradare. De asemenea, acesta a mai transmis că imediat după plecarea sa de la Dinamo, a venit ghinionul la formaţia din Ştefan cel Mare.

„FCSB sper că va fi campioană, iar Dinamo trebuie să se salveze. După ce am plecat eu de la Dinamo a venit ghinionul. Din punctul meu de vedere, cel mai bun antrenor pe care l-ar putea avea Dinamo e Mircea Rednic”, a declarat Harlem Gnohere, conform sport.ro.

Harlem Gnohere, ajuns la 34 de ani, evoluează în prezent la FC Flenu, echipă din ligile de amatori ale Belgiei. Acesta a fost golgheterul Ligii 1 în sezonul 2017-2018, cu 15 goluri marcate, în 31 de meciuri bifate.

Reclamă

La FCSB, Harlem Gnohere a bifat 115 meciuri, reuşind să marcheze în total 51 de goluri, în toate competiţiile. De cealaltă parte, la Dinamo, atacantul francez a bifat 58 de meciuri, marcând 24 de goluri şi oferind opt assist-uri.

„Am crezut că e Gnohere!” Basarab Panduru, surprins de ultimul transfer realizat de Dinamo

Basarab Panduru a fost surprins de un transfer realizat de Dinamo. Fostul internaţional a crezut că formaţia din Ştefan cel Mare l-a readus pe Harlem Gnohere în Liga 1, însă de fapt, „câinii” l-au transferat pe Eddy Gnahore, fost jucător al lui Manchester City şi Napoli.

Basarab Panduru a analizat transferurile efectuate de Dinamo, mărturisind că Eddy Gnahore este cel mai interesant jucător care a semnat cu „câinii”, în această iarnă. Fostul internaţional a remarcat şi faptul că noul jucător al alb-roşilor a trecut pe la Manchester City, şi în acest sezon, a bifat 11 meciuri la Ascoli, în Serie B.

Reclamă 4 / 0/3

„(N.r. Despre Domagoj Pavicic) Trebuie să fii bucuros că ai găsit un antrenor care te vrea, te bagă, te cunoaşte şi tu să pleci în vară unde vrei.

(N.r. Despre Eddy Gnahore) Am crezut că e Gnohere prima dată, nu mă miram dacă voiau să-l aducă, m-am uitat mai atent şi am spus că nu e el. Ăsta e interesant, să vii de la Ascoli, să joci pe la Amiens, să te duci în China la un moment dat, să valorezi patru milioane, s-a accidentat, are două-trei operaţii la genunchi, a fost şi pe la City când era tânăr, nu ştiu. L-am văzut că joaca închizător, într-un meci. Are 11 meciuri la Ascoli, anul ăsta”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională Vezi toate știrile
Citește și