Închide meniul

Mircea Rednic, un car de nervi după Mioveni – UTA 0-2: „Asta nu pot să accept!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 mai 2023, 17:01

Mircea Rednic, un car de nervi după Mioveni – UTA 0-2: „Asta nu pot să accept!

Mircea Rednic, un car de nervi după Mioveni - UTA 0-2

Mircea Rednic, în timpul unui meci/ Hepta

Mircea Rednic a fost un car de nervi după partida câştigată de echipa sa, UTA, în deplasarea de la Mioveni, scor 2-0. Antrenorul arădenilor a fost extrem de deranjat de scandările fanilor gazdelor, motiv pentru care a răbufnit la finalul duelului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA s-a impus în deplasarea de la Mioveni graţie golurilor marcate de Hoxhallari şi Postolachi. Trupa lui Mircea Rednic ocupă locul 13, de baraj, cu o etapă rămasă de disputat în play-out-ul Ligii 1.

Mircea Rednic, un car de nervi după Mioveni – UTA 0-2

Fanii celor de la Mioveni au afişat fularele celor de la FC Argeş, în timpul meciului cu UTA. Suporterii şi-au arătat astfel susţinerea faţă rivala locală, care se află în lupta pentru salvarea de la retrogradare, chiar cu UTA.

La finalul partidei, Mircea Rednic a dezvăluit că suporterii argeşeni l-au înjurat pe parcursul meciului, fapt care l-a deranjat enorm.

„(n.red. despre suporterii care l-au deranjat din tribune) Și cu fularul de la FC Argeș. Poți să zici ce vrei de mine, dar să nu mă înjuri de mamă, de familie, asta nu pot să accept. Asta se întâmplă doar la noi în România. E lipsă de respect, trebuiau să meargă la Craiova să susțină. Se întâmplă.

Reclamă

Nici nu mă interesează dacă cei de la Mioveni au vrut să o ajute pe FC Argeș. De aia satisfacția victoriei este mult mai mare. La pauză, le-am zis să își respecte adversarul, să arate caracter. Am avut șansă, ei și-au creat ocazii și puteau să înscrie”, a declarat Mircea Rednic, conform digisport.ro.

De asemenea, Mircea Rednic a vorbit şi despre victoria înregistrată de echipa sa. Acesta susţine că meciul a fost unul extrem de dificil, însă se bucură că jucătorii săi au luat cele trei puncte, vitale pentru salvarea de la retrogradare.

„Am spus că va fi un meci greu. Dacă Mioveni juca așa tot play-out-ul, cred că alta era situația lor. Asta e și din cauza noastră. Cred că am intrat puțin pe vârfuri, nu ne-am respectat adversarul și am făcut multe greșeli. În loc să jucăm simplu, ne-am complicat, cu devieri, cu exterioare, călcâie, ceea ce eu nu le cer.

Reclamă 4 / 0/3

În repriza a doua, a fost mult mai bine, iar jucătorii care au intrat la mijloc au făcut diferența. Am fost mai direcți, am recuperat mai multe mingi și de aia ne-am creat ocazii.

Ei sunt profesioniști, au jucat, vor să se remarce, poate vor să se ducă la alte echipe”, a mai spus Mircea Rednic, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Graţie succesului cu Mioveni, UTA a acumulat 25 de puncte, fiind pe locul 13. Trupa lui Mircea Rednic s-ar putea confrunta cu Dinamo la baraj.

Mircea Rednic, la al doilea meci tensionat cu UTA

Mircea Rednic a cedat nervos în prelungirile partidei dintre UTA şi FC Argeş. „Puriul” a fost extrem de dernjat de faptul că centralul Adrian Ciobotaru a acordat al treilea penalty pentru trupa din Trivale.

Imaginile au arătat că Mircea Rednic le făcea semn jucătorilor să iasă de pe teren. Antrenorul arădenilor a negat faptul că a vrut să scoată echipa de pe teren, ci doar a vrut să vorbească cu jucătorii săi.

Echipa asta este vânată. (n.r. – dacă a fost penalty în minutul 90+6) În niciun caz, a fost un duel. Strigau de pe margine: minge lungă, cădeţi. Înseamnă că ştiau ceva, de se juca aşa. Se aşteptau. Urlau de pe margine: VAR-ul, VAR-ul.

Nu am vrut să scot echipa de pe teren. Am vrut să retrag jucătorii, să vorbesc cu ei. Ce rost avea? Pierdeam cu 3-0. Aşa, am făcut un egal.

Reclamă

N-ai ce să le spui jucătorilor. Plâng. Aveau primă de joc. Era şi salariul în funcţie de victorie. Şi noi nu ne luăm banii, echipa. Da, îşi luau salariul meritat.

Nu poţi să pierzi în halul ăsta, cu trei penalty-uri. Prea uşor. Aşa ceva n-am văzut. Noi, că venit VAR-ul, am terminat fotbalul.

Vreau să vorbesc doar despre meciul de astăzi. Cojocaru nu trebuia să mai vină, deciziile sale toate au fost proaste”, a declarat Mircea Rednic, la finalul partidei, conform orangesport.ro.

Recomandări
  • Mircea Rednic, un car de nervi după Mioveni – UTA
  • Ce l-a enervat pe antrenor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și