Închide meniul

Mircea Rednic vrea să transfere un jucător de la FCSB! Pe cine a pus ochii antrenorul celor de la UTA

Viviana Moraru Publicat: 8 august 2023, 17:11 / Actualizat: 8 august 2023, 18:13

Reclamă
Mircea Rednic vrea să transfere un jucător de la FCSB! Pe cine a pus ochii antrenorul celor de la UTA

Mircea Rednic a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă

Mircea Rednic, în timpul unui meci la UTA/ Hepta

Mircea Rednic vrea să transfere un jucător de la FCSB. Antrenorul celor de la UTA vrea să-şi întărească echipa, după acest start de sezon, şi vrea să-l aducă la Arad pe Valentin Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Gheorghe este rezervă la FCSB, şi în acest start de sezon a prins un singur meci. Mijlocaşul a evoluat timp de 20 de minute în duelul cu FC U Craiova 1948, din prima etapă a Ligii 1.

Mircea Rednic vrea să transfere un jucător de la FCSB

Conform sportarad.ro, Valentin Gheorghe este dorit la UTA de către Mircea Rednic. Jucătorul ar urma să vină sub formă de împrumut la formaţia arădeană, în această vară.

De asemenea, Mircea Rednic îl mai doreşte la UTA şi pe Cristian Bărbuţ, jucătorul celor de la Hermannstadt. Acesta, spre deosebire de Valentin Gheorghe, ar urma să fie transferat definitiv de către arădeni.

Pe de altă parte, un alt jucător pe care Mircea Rednic îl doreşte la UTA este Ibrahima Conte, fundaş central de 27 de ani care în această vară s-a despărţit de Niort, formaţie care a retrogradat în Liga a 4-a din Franţa.

Reclamă

Sursa citată mai sus anunţă că venirea lui Bărbuţ depinde de decizia lui Vali Gheorghe. Dacă jucătorul FCSB-ului acceptă împrumutul la UTA, atunci mutarea lui Bărbuţ pică.

Valentin Gheorghe a fost cumpărat de FCSB de la Astra, în 2021, în schimbul sumei de 250.000 de euro. După un singur sezon, acesta a fost împrumutat la Umraniyespor, formaţie din Turcia, şi a revenit la formaţia roş-albastră în această vară.

Mircea Rednic anunţă noi transferuri la UTA după victoria cu Poli Iaşi

Mircea Rednic anunţă noi transferuri la UTA după victoria cu Poli Iaşi, cu 1-0. Antrenorul arădenilor a subliniat că vor veni doi jucători, dar alţii vor pleca fiindcă nu s-au adaptat.

Reclamă 4 / 0/3

„Avem portar, în continuare avem portar. În momentele importante a fost acolo. În prima repriză a închis unghiul foarte bine (n.r.: la o ocazie a lui Poli Iaşi).

O victorie muncită, la limită cu meritatul, dar o victorie muncită. A fost o perioadă grea… Toţi ne-am rugat ca Farul să se califice… Două săptămâni nu jucăm, o să le dau 2 zile libere, ne prinde foarte bine.

Vreau să anunţ suporterii că încă 2 transferuri s-au realizat, un atacant şi un fundaş central.

Vor fi şi plecări. Nu dăm afară, dar dacă nu s-au adaptat… Inclusiv din ce a venit acum.

Nu mai vreau să suferim nici noi, nici cei din tribună. Îi felicit că au venit în căldură să ne susţină.

Pe căldura asta să nu joci simplu, am pierdut mingea şi după aia să alergăm. Din punctul de vedere al concentrării şi alergării nu pot decât să îi felicit.

L-am scos pe Mustacă, care a făcut aceleaşi greşeli ca şi Rareş. Trebuie să înţeleagă, ca tânăr trebuie să joci simplu, să fii eficient. Nu vii să îmi arăţi mie ce poţi, mai ales în situaţia în care am fost noi”, a declarat Mircea Rednic pentru digisport.ro, după UTA Arad – Poli Iaşi 1-0.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și