Închide meniul

„Vrem să fim bărbaţi!”. Mihai Rotaru a anunţat ce se va întâmpla cu Andrei Ivan, după ce a fost exclus din lot de Mirel Rădoi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 noiembrie 2022, 12:48

„Vrem să fim bărbaţi!. Mihai Rotaru a anunţat ce se va întâmpla cu Andrei Ivan, după ce a fost exclus din lot de Mirel Rădoi

Andrei Ivan a reuşit o "dublă" pentru Universitatea Craiova

Andrei Ivan, în timpul unui meci disputat de Universitatea Craiova / Facebook Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a explicat ce se va întâmpla cu Andrei Ivan, în scandalul momentului de la Universitatea Craiova. Atacantul de 25 de ani a fost exclus din lot de Mirel Rădoi şi este în conflict cu antrenorul grupării din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul Universităţii Craiova l-a sfătuit pe Ivan să respecte decizia luată de Rădoi şi să aştepte momentul în care va fi chemat înapoi la prima echipă. Rotaru anunţă că nu se pune problema ca internaţionalul român să plece în această vară de la Craiova, mai ales că tocmai şi-a prelungit cu cinci ani contractul.

Mihai Rotaru a anunţat ce se va întâmpla cu Andrei Ivan la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru asigură că nu se va băga peste antrenor pentru a-l readuce în lot pe Andrei Ivan.

Nu pot să spun eu dacă Andrei Ivan va mai simula. E treaba staff-ului tehnic. Nu încurajăm așa ceva, am spus de zeci de ori. Noi vrem să fim bărbați. Practicăm un joc bărbătesc. Tu trebuie să arăți că ești puternic, un atlet și nu ai nevoie de ajutor. Andrei Ivan e un jucător matur, care anul trecut a fost în primii 3 din campionatul României, a fost alături de Bancu cel mai bun jucător al Craiovei.

Noi trebuie să îl sprijinim, dar fără să îl protejăm sau să-l ținem în puf. Cei cu care am plecat la drum trebuie sprijiniți. Nu de mine, de către club. Acum are o problemă, trebuie să respecte decizia antrenorului, să vadă unde a greșit și să devină mult mai puternic.

Reclamă

I s-a prelungit contractul lui Ivan cu cinci ani acum două sau trei săptămâni. Așteptăm această perioadă ca să anunțăm. Din păcate, au venit aceste evenimente și n-am mai făcut public decât ieri, pe surse. Andrei Ivan așa a spus: ‘Nu contează, o viață pentru Știința. E clubul care m-a format, la care am venit la 15 ani și 9 luni. Aici m-am dezvoltat, aici m-am însurat, aici am copil. E echipa mea’„, a declarat Mihai Rotaru la Pro Arena.

Replica lui Andrei Ivan după ce a fost scos din lot

Andrei Ivan i-a dat replica lui Mirel Rădoi, cel care l-a scos din lot la Universitatea Craiova. Vedeta oltenilor a scris pe Instagram un mesaj controversat, după care a șters postarea!

Sergiu Hanca, Andrei Ivan, Jovan Markovic şi Ionuţ Vînă nu au fost în lotul Universităţii Craiova, pentru duelul cu Rapid. Toţi cei patru jucători au fost titulari în egalul cu Ocna Mureș din Cupa României, egal ce l-a nemulţumit extrem de tare pe Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Ivan i-a răspuns indirect lui Rădoi, printr-un mesaj pe Instagram, unde este urmărit de peste 100.000 de oameni. „Decât să te dai rănit, mai bine arăți că nu te poate doborî!”. După puțin timp, fotbalistul Universității Craiova a șters postarea.

Andrei Ivan n-a mai jucat în campionat de la 2-1 cu Petrolul pe 15 octombrie. În total, a adunat 19 apariții pentru olteni în toate competițiile, reușind șapte goluri și un assist.

În sezonul trecut, cu Laurențiu Reghecampf, Andrei Ivan a făcut unul dintre cele mai bune sezoane din carieră: 17 goluri și 11 assist-uri în 40 de meciuri.

Două milioane de euro este cota lui Andrei Ivan, conform transfermarkt.com.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și