Închide meniul

Mirel Rădoi a luat decizia finală. Ce s-a întâmplat cu cei patru jucători scoşi din lot înainte de Rapid – Universitatea Craiova

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 noiembrie 2022, 19:17

Mirel Rădoi a luat decizia finală. Ce s-a întâmplat cu cei patru jucători scoşi din lot înainte de Rapid – Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a luat decizia finală. Ce s-a întâmplat cu cei patru jucători scoşi din lot înainte de Rapid - Universitatea Craiova

Mirel Rădoi este antrenorul Universităţii Craiova / Hepta

Mirel Rădoi a luat decizia finală în scandalul de la Universitatea Craiova. Antrenorul oltenilor s-a hotărât în privinţa celor patru jucători pe care i-a scos din lot înaintea meciului cu Rapid. Sergiu Hanca (30 de ani), Ionuț Vînă (27 de ani), Andrei Ivan (25 de ani) și Jovan Markovic (21 de ani) au primit vestea pe care o aşteptau.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a pus capăt conflictului şi i-a reprimit la antrenamentele primei echipe pe cei patru fotbalişti. Andrei Ivan este cel mai valoros jucător de la gruparea patronată de Mihai Rotaru. Atacantul de 25 de ani are o cotă de 2 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Mirel Rădoi a luat decizia finală la Universitatea Craiova

Preşedintele alb-albaştrilor a făcut anunţul. Chiar Sorin Cârţu îl criticase pe Rădoi pentru decizia luată iniţial şi a ajuns să fie amendat de patron.

Au fost reprimiți, sunt la antrenament. El (n.r. Mirel Rădoi) decide, el spune dacă îi primește sau nu. I-a primit. N-am mai avut discuții, au fost reprimiți, i-am chemat.

N-am avut o discuție cu Mirel, eu nu mă bag, e o problemă pe care a avut-o el cu jucătorii. Au discutat între patru ochi”, a declarat Sorin Cârțu la digisport.ro.

Reclamă

Mirel Rădoi avea probleme de efectiv. Pentru a suplini lipsa celor patru jucători, îi chemase în lotul primei echipe pe Marian Danciu şi Denis Benga, jucători care au evoluat în partida din Cupa României, contra Ocnei Mureş. Totodată, fostul selecţioner a mai apelat la serviciile tinerilor Alexandru Melniciuc şi Eduard Domnu.

Andrei Ivan a fost primul jucător reprimit în lot. În cele din urmă, a decis că e momentul să încheie orice conflict cu Hanca, Vînă şi Markovic.

Mihai Rotaru începe „curăţenia de iarnă”

Mihai Rotaru şi Mirel Rădoi sunt gata să înceapă „curăţenia de iarnă” la Universitatea Craiova. Cu cinci jucători vor demara negocierile pentru rezilierea contractului.

Reclamă 4 / 0/3

Dintre jucătorii care au fost taxaţi de Rădoi, unul singur a şi fost pus pe „lista neagră”. Este vorba de Ionuţ Vînă (27 de ani), care are zilele numărate în Bănie.

Potrivit gsp.ro, ceilalţi jucători care vor fi anunţaţi să îşi caute echipă sunt George Cîmpanu, Ante Roguljic, Ivan Martic și Eduard Florescu. Toţi au avut un sezon sub aşteptări şi au fost rezervele lui Rădoi.

Patronul Universităţii Craiova va avea dificultăţi în a „scăpa” de cei cinci jucători ai Universităţii Craiova. Cîmpanu şi Vînă mai au contracte valabile până în 2025, în timp ce Roguljic, Martic şi Florescu au semnat înţelegeri care se întind până în 2024. Cîmpanu este fotbalistul de pe „lista neagră” cu cea mai bună cotă: 700.000 de euro.

Rămâne de văzut dacă Mihai Rotaru îi va convinge pe cei cinci jucători să îşi rezilieze contractele. Mirel Rădoi a cerut şi întăriri în locul lor, astfel că se poartă deja negocieri cu mai mulţi fotbalişti. Universitatea Craiova este pe locul 4 după 18 etape. Oltenii au cu două puncte mai puţin decât Rapid, dar au şi o restanţă de disputat.

Recomandări
  • Mirel Rădoi le-a decis soarta celor patru jucători
  • Ce se întâmplă cu Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca şi Ionuţ Vîrnă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și