Închide meniul

Mirel Rădoi, criticat de Florin Răducioiu și Basarab Panduru: „Nu ai avut nicio ocazie şi dai vina pe arbitru!” / „Ce ai jucat azi o să joci și în continuare?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 septembrie 2022, 8:27

Mirel Rădoi, criticat de Florin Răducioiu și Basarab Panduru: „Nu ai avut nicio ocazie şi dai vina pe arbitru! / „Ce ai jucat azi o să joci și în continuare?

Mirel Rădoi, Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova / FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

Mirel Rădoi a fost criticat de Florin Răducioiu și Basarab Panduru la finalul meciului CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-0. Oltenii au dominat confruntarea din Gruia, dar au pierdut după Karlo Muhar a marcat un gol superb, iar şi Valerică Găman a „reuşit” un autogol incredibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul selecţioner a avut o părere negativă despre arbitraj, pe care îl compară cu cel din urmă cu 20 de ani, de pe vremea când el încă activa ca fotbalist profesionist.

Mirel Rădoi, criticat de Florin Răducioiu și Basarab Panduru

„Pe Ancelotti nu l-am auzit niciodată dând vina pe arbitru, chiar nu. Mie nu îmi plac acești antrenori. Nu are rost să faci asta, echipa ta în această seară aproape nu a avut nicio ocazie de gol.

A fost lentă, previzibilă. Va fi greu să își îndeplinească obiectivul. E ceva greșit în sistem, ceva nu este în regulă. Nu-mi permit să îi dau sfaturi, dar nu funcționează tactica cu 3 fundași centrali”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit orangesport.ro.

„Adică ce ai jucat astăzi ca să vrei să joci și în continuare? Mai aproape de realitate ar fi fost să spună că nu mai vrea să joace așa niciodată. Nu e ok deloc”, a completat şi Basarab Panduru.

Reclamă

Mirel Rădoi: „Ne întoarcem în urmă cu 20 de ani!”

Mirel Rădoi a oferit primele declaraţii după înfrângerea suferită de Universitatea Craiova, în faţa celor de la CFR Cluj. Antrenorul oltenilor a fost nemulţumit de arbitrajul partidei din Gruia şi de jocul prestat de elevii săi.

CFR Cluj s-a impus cu 2-0 în faţa celor de la Universitatea Craiova. Scorul final a fost stabilit încă de la pauză, după golul superb marcat de Karlo Muhar şi autogolul incredibil „reuşit” de Valerică Găman.

„Sunt supărat pentru rezultat şi pentru greşeli. Prefer să pierd astfel, de maniera asta, decât să câştig aşa. Au fost două goluri cadou, sper să remediez aceste greşeli pentru că se văd pe tabela de marcaj. Nu este singura partidă în care avem probleme în ultima zonă. Adversarii caută duelurile fizice, a trebuit să schimbăm din mers.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui siguranţă în orice moment. Când încerci să iniţiezi de la portar, orice greşeală te poate costa. Noi am discutat ca pasele înapoi să nu fie pe cadrul porţii, ţinând cont şi de teren. Din păcate aşa s-a întâmplaz azi.

Din punctul meu de vedere arbitrajele astea le-am prins când eram eu jucător. Maniera asta o ştiu de când eram jucător. Dar nu asta a dus să pierdem noi acest meci. Să ne întoarcem 20 de ani înapoi, îmi este greu să văd aşa ceva.

Eu cred că este cea mai strânsă luptă la nivel de Superligă. Oricine poate bate pe oricine, eu nu am obiectiv titlul. Noi va trebui să ne calificăm în primele 6. Dacă vorbim de titlu, vorbim degeaba. Când sunt greşeli atât de mari, e greu să ne gândim la titlu sau la locul 2″, a declarat Mirel Rădoi, la Digi Sport.

Recomandări
  • Mirel Rădoi, criticat de Florin Răducioiu și Basarab Panduru
  • Ce i-au transmis după CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și