Închide meniul

Mirel Rădoi, la un pas de revenirea în Liga 1! Fostul selecționer, negocieri avansate pentru preluarea unei echipe

Viviana Moraru Publicat: 6 septembrie 2024, 11:26

Reclamă
Mirel Rădoi, la un pas de revenirea în Liga 1! Fostul selecționer, negocieri avansate pentru preluarea unei echipe

Mirel Rădoi, la un pas de revenirea în Liga 1

Profimedia

Mirel Rădoi este la un pas de revenirea în Liga 1. Fostul selecționer poartă negocieri avansate cu Sepsi, echipă rămasă fără antrenor după demiterea lui Bernd Storck.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a înregistrat șase meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, iar László Diosezgi a luat decizia de a-l demite pe germanul Bernd Storck, după ce acesta a pregătit echipa timp de nouă luni.

Mirel Rădoi, la un pas de revenirea în Liga 1

Mirel Rădoi negociază cu László Dioszegi preluarea lui Sepsi. Conform fanatik.ro, patronul covăsnenilor insistă ca fostul selecționer să preia echipa, în această pauză competițională datorată meciurilor echipelor naționale.

După demiterea lui Bernd Storck, și numele lui Adrian Mutu a fost vehiculat ca un posibil antrenor al lui Sepsi.

În vârstă de 43 de ani, Mirel Rădoi este liber de contract, după ce s-a despărțit de Al Jazira, la începutul lunii aprilie. Pe banca saudiților, fostul selecționer a bifat doar șapte partide, înregistrând o singură victorie.

Reclamă
Reclamă

Mirel Rădoi e pe cale să revină în Liga 1, după o pauză de aproape doi ani. Ultima dată, tehnicianul a pregătit-o pe Universitatea Craiova. Pe banca oltenilor a bifat 20 de partide, între august și decembrie 2022, plecând cu scandal din Bănie.

Mirel Rădoi a fost selecționerul României în perioada noiembrie 2019 – noiembrie 2021, perioadă în care a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022. Fostul internațional a avut rezultate notabile pe banca naționalei U21, pregătindu-i pe „tricolorii mici” la EURO 2019, atunci când echipa ajungea până în semifinale.

Bernd Storck a fost dat afară de la Sepsi! Laszlo Dioszegi a făcut anunțul

Bernd Storck a fost dat afară de la Sepsi, după ce echipa din Sfântu Gheorghe a ajuns la patru înfrângeri la rând în Liga 1. Laszlo Dioszegi a făcut anunţul despărţirii de antrenorul în vârstă de 61 de ani.

Reclamă

Numit în luna noiembrie a anului trecut, Bernd Storck îşi prelungise contractul până în 2025. Rezultatele slabe din startul acestui sezon i-au grăbit însă plecarea.

„După patru zile grele, s-a luat o decizie foarte grea! Clubul trebuie sa fie cel mai important din lume si lipsit de emotii! Ne despărțim de comun acord! Dar asta nu se termină încă, cei care au greșit vor plăti unul câte unul!

Am învățat multe de la tine Bernd! Următorul pas va fi foarte important și va necesita multă atenție! Sa stiti un lucru, voi sunteti cei mai importanti, fanii! Trebuie să funcționeze și peste cincizeci de ani fără mine și colegii mei! De aceea vă rog să fiți alături de noi în această situație dificilă și să veniți la meciul cu FC Botoșani!”, a transmis Laszlo Dioszegi pe contul său de Facebook.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:32

Două transferuri dintr-un „foc” realizate de Dinamo! Anunțul oficial al „câinilor!

11:48

Tricolorii lăsaţi de Mircea Lucescu în afara lotului pentru meciul Kosovo – România!

11:37

Bernadette Szocs şi Eliza Samara, gata de spectacol la WTT Champions Macao 2024! Competiţia e în AntenaPLAY

11:19

Mihai Rotaru şi-a găsit atacant! Jucătorul de naţională care semnează cu Universitatea Craiova

11:04

Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid

11:00

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică 6 Adi Mutu a fost ofertat de o echipă din Liga 1! Florin Maxim, varianta de rezervă în cazul unui refuz al „Briliantului”
Citește și