Închide meniul

Mirel Rădoi, primul eșec pe piața transferurilor la Universitatea Craiova. Lovitura de 1,5 milioane de euro încercată de olteni

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 august 2022, 11:49

Mirel Rădoi, primul eșec pe piața transferurilor la Universitatea Craiova. Lovitura de 1,5 milioane de euro încercată de olteni

Mirel Radoi e antrenor la Universitatea Craiova

Mirel Radoi, în timpul unui meci / Hepta

Mirel Rădoi a vrut să-i aducă la Universitatea Craiova pe Grigore Turda și Alexandru Ișfan de la FC Argeș, dar afacerea e pe punctul să pice defintiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform digisport.ro, Universitatea Craiova era gata să pună la bătaie 1,5 milioane de euro pentru cei doi jucători de la FC Argeș. Tranzacția a picat din cauza unei accidentări suferite de Turda.

Mirel Rădoi i-a vrut la Universitatea Craiova pe Grigore Turda și Alexandru Ișfan

Turda a suferit o fractură de maleolă și va fi indisponibil aproximativ trei luni, anunță sursa citată anterior. În aceste condiții, fundașul de 25 de ani nu va mai ajunge la Universitatea Craiova.

Echipa lui Mirel Rădoi îl mai poate transfera doar pe Ișfan, însă FC Argeș ține la prețul fotbalistului de 22 de ani. Recent, piteștenii au cumpărat toate procentele pentru un eventual transfer al lui Alexandru Ișfan.

Și FCSB s-a interesat de cei doi fotbaliști de la FC Argeș, dar roș-albaștrii s-au retras din cauza pretențiilor financiare ale formație din Trivale.

Reclamă

Mirel Rădoi, avertisment înainte de Universitatea Craiova – CS Mioveni

Primul meci în Liga 1 al lui Mirel Rădoi pe banca Universităţii Craiova va fi unul special pentru fostul selecţioner. Partida cu Mioveni se joacă la Severin, în oraşul unde s-a născut antrenorul.

O să fie un meci destul de disputat. Este o echipă destul de periculoasă, arţăgoasă, cu o organizare defensivă foarte bine. Mă aştept să vină peste noi la început de joc, să facă pressing. Atmosfera nu poate să fie decât una bună.

În momentul de faţă, încă evaluăm. O să avem şi un feedback de la jucători. Va trebuie să găsim soluţiile necesare.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru mine va fi un sentiment special şi să fie şi cu njoroc. Am mai câştigat acolo,cu Pandurii. Important e ca acest meci să se dispute în siguranţă şi , mă refer aici, la o victorie„, a spus Mirel Rădoi înainte de Universitatea Craiova – CS Mioveni.

Mirel Rădoi, extrem de bucuros după debutul perfect la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi s-a arătat extrem de bucuros după debutul perfect pe banca tehnică a celor de la Universitatea Craiova. Oltenii au învins Zorya Luhansk, cu scorul de 3-1 la general, și s-au calificat în play-off-ul Conference League.

Mirel Rădoi a explicat de ce a apelat la sistemul de joc 3-4-3 și a dezvăluit ce scria pe bilețelul trimis către Raul Silva în timpul partidei de pe “Ion Oblemenco”.

Noul antrenor al oltenilor a vorbit și despre adversara din play-off-ul Conference, Hapoel Beer Sheva.

“Cu toții suntem fericiți, dar în primul rând aș începe cu felicitările pentru băieți. Foarte multă lume s-a îndoit de posibilitățile lor după meciul tur, iar în seara asta merită felicitări. Aș continua cu felicitările pentru Balint și staff-ul său. Echipa n-a stat chiar slab din punct de vedere fizic, așa cum s-a spus. Atmosfera a fost senzațională, sentimentul de la firul ierbii a fost ca la meciurile națioalei României.

Nu aveam foarte alte soluții tactice, dacă încercam să adoptăm alt sistem. Un alt sistem putea fi 4-2-3-1, dar asta însemna că în momentele de pressing să scoatem numărul 10. Dacă încercam să îi lăsăm să joace, vedeam că au calitate și dinamică bună. Am încercat să mergem om pe om, iar în momentul în care nu reușeam să recuperăm mingea, făceam fault tactic.

Din timpul scurt pe care l-am avut să facem o evaluare a jucătorilor, acesta a ieșit cel mai bun sistem de joc. Ne-a ieșit bine, probabil că dacă nu reușeam să ne calificăm, toată lumea ar fi spus că evaluările noastre au fost greșite. Dar totul s-a terminat cu bine. 

Reclamă

(N.r. – Despre bilețelul oferit lui Raul Silva). Echipa adversă nu a mai făcut pressing în 4-4-2, a schimbat în 4-3-3. Le-am trimis un bilet să continuăm în linie de 4, ca să putem ieși din defensivă. Am încercat pe cât de mult posibil să ținem de balon. A fost o schimbare de sistem, dar doar pe faza de construcție”, a spus Mirel.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și