Închide meniul

Mirel Rădoi, sincer după prima victorie în Liga 1 alături de Universitatea Craiova: “Probabil v-am obișnuit prost!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 august 2022, 18:36

Mirel Rădoi, sincer după prima victorie în Liga 1 alături de Universitatea Craiova: “Probabil v-am obișnuit prost!”

Mirel Rădoi, avertisment înainte de Universitatea Craiova - CS Mioveni

Hepta

Mirel Rădoi a avut un discurs sincer după prima victorie în Liga 1 alături de Universitatea Craiova. Oltenii au învins CS Mioveni, scor 1-0, la Severin, după un final extrem de tensionat. Oaspeții au ratat un penalty în prelungirile partidei, prin Liviu Antal, iar trupa lui Rădoi a plecat cu cele 3 puncte, grație super-golului marcat de Andrei Ivan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova putea închide meciul în minutul 79, dar golul lui Rivaldinho a fost anulat de VAR, după o verificare îndelungată.

Mirel Rădoi, sincer după prima victorie în Liga 1 alături de Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a transmis un mesaj public, după victoria la limită obținută de olteni, la primul meci din campionat cu fostul selecționer la cârmă. Rădoi spune că “probabil am obișnuit prost” publicul, făcând referire la succesul mult mai clar reușit de trupa din Bănie în manșa retur cu Zorya Luhansk, scor 3-0, din turul 3 preliminar al Conference League.

În plus, Rădoi s-a arătat extrem de nemulțumit de starea gazonului de la Severin, unde Universitatea Craiova este nevoită să-și dispute meciurile din această perioadă din cauza indisponibilității stadionului obișnuit, “Ion Oblemenco”.

Antrenorul oltenilor speră ca terenul să arate mult mai bine la partida de joi, din manșa tur a play-off-ului Conference League, contra israelienilor de la Hapoel Beer Sheva.

Reclamă

“Probabil v-am obișnuit prost după victoria cu 3-0 în meciul cu Zorya și acum toată lumea are așteptările astea (n.r. – să câștige la scor). V-am spus că va fi un meci dificil contra unei echipe dificile care are un antrenor foarte bun.

Am încercat să avem o circuație bună a balonului, dar am crezut că starea gazonului va fi mult mai bună. Din păcate, nu a fost așa, și va fi și mai greu joi (n.r. – în turul cu Hapoel Beer Sheva). Să sperăm că până atunci vor mai remedia ceva. 

Un gol norocos (n.r. – al lui Andrei Ivan), dar cred că, deși Mioveni a ratat acel penalty, noi am avut ocaziile mai mari și puteam să majorăm diferența, iar așa victoria ar fi fost mai clară. Cred că e un rezultat meritat”, a spus Mirel Rădoi, pentru Digisport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și