Închide meniul

Mirko Ivanovski, reacție savuroasă despre posibila ofertă de la FCSB: ”Nu înțeleg româna! Pa, pa!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 august 2022, 20:25

Mirko Ivanovski, reacție savuroasă despre posibila ofertă de la FCSB: ”Nu înțeleg româna! Pa, pa!”

Mirko Ivanovski, revoltat de modul în care Petrolul încearcă să scape de el

Mirko Ivanovski, în timpul unui meci pentru Petrolul Ploiești / Hepta

Mirko Ivanovski a avut o reacție savuroasă despre posibila ofertă de la FCSB. Gigi Becali ar fi interesat de serviciile atacantului de la Petrolul Ploiești, însă acesta nu a vrut să comenteze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 250.000 de euro, atacantul din Macedonia de Nord a ajuns pe ”Ilie Oană” după despărțirea de Dinamo, care a retrogradat în Liga 2.

Mirko Ivanovski, reacție savuroasă despre posibila ofertă de la FCSB

În vârstă de 32 de ani, Mirko Ivanovski a lăsat de înțeles că nu se gândește încă la plecarea de la Petrolul.

„No comment! Nu, sunt la Petrolul, următorul meci nu joc, că am roșu, vedem. Nu înțeleg, nu înțeleg româna. Nu înțeleg româna! Pa, pa”, a răspuns Mirko Ivanovski, conform digisport.ro.

Andrea Compagno (26 ani), David Miculescu (21 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani), Marco Dulca (23 de ani), Rachid Bouhenna (31 de ani), Joyskim Dawa (26 de ani), Joonas Tamm (30 de ani) și Vadim Rață (29 de ani) sunt cele 10 transferuri realizate de FCSB în această vară.

Reclamă

Totuși, în cazul lui Vadim Rață, Gigi Becali a renunțat deja la serviciile sale, după doar trei săptămâni.

EXCLUSIV | Gigi Becali poate da marea lovitură cu transferul noului puști-minune din Liga 1

Gigi Becali poate da marea lovitură cu transferul noului puști-minune din Liga 1. Este vorba despre Victor Dican, fundașul de 21 de ani de la FC Botoșani. Patronul FCSB îl urmărește îndeaproape pe tânărul jucător, căruia Valeriu Iftime i-a făcut o prezentare spectaculoasă.  

Finanțatorul clubului moldovean este convins că Dican va deveni unul dintre cei mai buni jucători din fotbalul românesc.

Reclamă 4 / 0/3

Iftime consideră că, după ce va mai acumula experiență la nivelul Ligii 1, Victor Dican va face furori în linia defensivă. Iar când momentul va veni, există șanse mari ca Gigi Becali să forțeze și mai tare transferul său la FCSB.

Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru AS.ro, Valeriu Iftime a explicat că fundașul de 21 de ani are nevoie să învețe în continuare de la Kevin Boli, partenerul său din centrul defensivei.

„Dacă e o ofertă bună, de nerefuzat, atunci pleacă (n.r. – despre Kevin Boli). Dacă nu, eu oricum am nevoie de el ca să-l bage în formă pe Dican. Ar avea nevoie de un fundaș central cu experiență.

Dican, după 30 de meciuri în Liga 1, devine profesor universitar în fotbal, o să vedeți. Dar acum are nevoie de experiență și de fotbaliști cu experiență lângă care să joace”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru AS.ro.

Gigi Becali a anunțat noi transferuri la FCSB

Gigi Becali a anunțat noi transferuri la FCSB după calificarea în grupele Conference League. Patronul vicecampioanei României mai vrea un atacant și un fundaș central.

„Nu, dar trebuie să aducem un fundaş central şi un atacant. Trebuie neapărat. L-am văzut pe Rusu… avem nevoie de un atacant. Safranko am înţeles că nu vrea la noi şi se duce la Sepsi. 

Avem o echipă extraordinară. Să ne gândim (n.r. la ieşirea din grupe), dacă luăm fundaş central şi atacant. De mâine încep să caut”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.   

Reclamă
Recomandări
  • Mirko Ivanovski, reacție savuroasă despre posibila ofertă de la FCSB
  • Ce a transmis atacantul de la Petrolul Ploiești

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și