Închide meniul

Mirko Pigliacelli a dat tot „din casă”, la despărțirea de Universitatea Craiova: „N-am vrut eu? Au zis că prelungim, dar n-a mai sunat nimeni!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 iulie 2022, 0:30

Mirko Pigliacelli a dat tot „din casă, la despărțirea de Universitatea Craiova: „N-am vrut eu? Au zis că prelungim, dar n-a mai sunat nimeni!

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mirko Pigliacelli s-a despărțit de Universitatea Craiova / Hepta

Mirko Pigliacelli a dat tot „din casă”, la despărțirea de Universitatea Craiova. Portarul italian a jucat pentru ultima oară în tricoul formației din Bănie, în remiza contra lui Sepsi, scor 2-2, din prima etapă a Superligii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului de pe „Ion Oblemenco”, Pigliacelli a rupt tăcerea când a fost întrebat de ce nu și-a prelungit contractul cu oltenii.

Mirko Pigliacelli a dat tot „din casă”, la despărțirea de Universitatea Craiova

Italianul și-a încheiat înțelegerea cu Universitatea Craiova în această vară și a semnat cu Palermo, formație care evoluează în Serie B.

Mirko Pigliacelli a dezvăluit că el și-ar fi dorit să rămână în Bănie, însă conducătorii clubului au amânat să-i ofere prelungirea contractului. În cele din urmă, portarul de 29 de ani s-a săturat să aștepte și a acceptat oferta primită de la Palermo.

În ciuda ultimelor discuții eșuate cu oficialii olteni, Pigliacelli spune că s-a simțit excelent la Craiova și a avut un mesaj special pentru fanii care l-au susținut necondiționat în cele 4 sezoane:

Reclamă

„E grea despărțirea pentru că aici am stat foarte bine. Au fost 4 sezoane super pentru mine, m-am simțit foarte bine. Acum s-a terminat și începe o nouă eră. Eu am fost tot timpul la dispoziția lui Mister (n.r. – Laszlo Balint), iar el a decis să mă bage în teren. A trebuit să îmi fac datoria pentru echipa pentru care am jucat, nu m-am ggândit la nicio accidentare.

A fost un meci foarte echilibrat. Am avut 2-0, dar ei au făcut un meci bun și au avut cel puțin 4 ocazii mari. Cred că rezultatul e corect.

(N.r. – Despre prelunirea contractului cu Craiova) N-am vrut eu? Contractele se fac în doi. Eu acum o lună am vorbit și au zis că prelungim, prelungim. N-a mai sunat nimeni (n.r. – de la Craiova), apoi a venit oferta de la Palermo și nu am putut să refuz. E o echipă cu istorie mare și sper s-o ducem unde îi e locul, în Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

Le mulțumesc fanilor Craiovei, a fost minunat ce am simțit aici și cum s-au purtat cu mine. Acum mă duc acasă, la Roma.”, a spus Mirko Pigliacelli, potrivit digisport.ro.

Alexandru Mateiu, „victima” primei decizii VAR din istoria Superligii

Alexandru Mateiu a fost „victima” primei decizii VAR din istoria Superligii, în Universitatea Craiova – Sepsi 2-2. Mijocașul oltenilor a văzut direct cartonașul roșu din partea lui Radu Petrescu, pentru o intervenție neregulamentară asupra lui Nicolae Păun.

În minutul 87, Radu Petrescu s-a dus la monitorul VAR pentru a analiza faza golului 2 marcat de Sepsi.

După ce a revăzut imaginile de la marginea terenului, arbitrul central l-a eliminat pe Alexandru Mateiu.

Mijlocașul Craiovei susține că a avut o intervenție „curată”, la minge, chiar dacă reluările îl contrazic. Totuși, Mateiu se bucură că fotbalul românesc beneficiază de VAR începând din acest sezon:

„Am dominat 75 de minute, am făcut o greșeală la primul gol, nu trebuia să îl luăm. Până în minutul 90, Sepsi a avut două ocazii și a dat două goluri. Mie mi-a trecut mingea printre picioare și a ajuns în poartă, așa a fost să fie (n.r. – la golul 2 al lui Sepsi).

Eu m-am dus direct pe minge, chiar nu știu ce s-a întâmplat (n.r. – la faza analizată la monitorul VAR). Nu a fost intensitate, nu știu ce a fost. E bine că acum avem VAR, dacă a dat cartonaș roșu înseamnă că a fost fault. Toată echipa a făcut un meci bun. Eu zic că meritam victoria, nu meritam să fim egalați de la 2-0.

Reclamă

Trebuie să mergem mai departe, la meciul din Europa, și să câștigăm. Trebuie să fim concentrați până în minutul 90, când arbitrul fluieră finalul. Avem încredere că putem câștiga campionatul”, a declarat Alexandru Mateiu, pentru digisport.ro.

Gustavo ’29 și ’59 a marcat o dublă pentru Craiova, iar golurile celor de la Sepsi au fost semnate de Damașcan ’73 și Păun ’87. Formația din Bănie rămâne fără victorie în fața covăsnenilor de șapte partide.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și