Închide meniul

Mirko Pigliacelli, mesaj „lacrimogen” înainte de ultimul meci la Universitatea Craiova: „Sunt foarte trist!”

Dragoș Vasile Publicat: 14 iulie 2022, 18:42

Reclamă
Mirko Pigliacelli, mesaj „lacrimogen înainte de ultimul meci la Universitatea Craiova: „Sunt foarte trist!

Mirko Pigliacelli, mesaj "lacrimogen" înainte de ultimul meci la Universitatea Craiova

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mirko Pigliacelli a avut un mesaj „lacrimogen” înainte de ultimul meci la Universitatea Craiova. Portarul italian se va transfera la Palermo, însă nu exultă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aventura lui Mirko Pigliacelli la Universitatea Craiova se va încheia vineri, la meciul cu Sepsi. Duelul se va disputa vineri seară, de la ora 21:30.

Mirko Pigliacelli, mesaj „lacrimogen” înainte de ultimul meci la Universitatea Craiova

”Eu am venit aici acum 4 ani. Înainte să vin în România, m-am gândit dacă să o fac. Apoi, după lucrurile pe care le-am găsit aici, unde am stat, m-am gândit de ce nu am venit mai devreme. De atunci, Craiova înseamnă foarte mult pentru mine. E o echipă, un oraș care mi-a dat viață și o experiență mare. Sunt foarte fericit de ce s-a întâmplat aici. Va fi un meci greu cu Sepsi. Sunt o echipă în formă. Echipa noastră s-a pregătit foarte bine și nu avem de ce să nu luăm cele trei puncte.

Sunt foarte trist. Nu e decizia mea dacă joc sau nu. Sunt trist pentru că orice poveste începe și se termină. Este ultimul meu meci la Craiova, echipa unde m-am simțit foarte bine. Nu am de ce să fiu fericit că plec de la Craiova. În viață nu se știe niciodată, în fiecare zi se pot schimba lucrurile. Sunt mulțumit de ce am realizat în România. Tuturor celor care m-au întrebat de România sau de Craiova, le-am spus să vină direct. Pe toți băieții din Italia care vor să aibă o experiență internațională îi sfătuiesc să vină.

Tricoul de mâine e al meu. Au fost momente frumoase, multe meciuri bune. Fiecare meci cu Universitatea Craiova este un moment frumos pentru mine. Eu am cerut cetățenie pentru că am ajuns la anii la care puteam să o fac. Am depus actele”, a spus Mirko Pigliacelli, în cadrul unei conferinţe de presă.

Reclamă

Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de Mirko Pigliacelli

Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de Mirko Pigliacelli (29 de ani). Oltenii au dezvăluit că meciul de vineri, cu Sepsi, va fi ultimul jucat de italian pentru formația din Bănie. Cel mai probabil, Pigliacelli va semna cu Palermo, după ce formația italiană a făcut o ofertă răsunătoare.

Echipa olteană și-a anunțat fanii, în mediul online, că goalkeeper-ul italian va evolua pentru ultima oară în tricoul alb-albastru, la meciul cu Sepsi, de pe „Ion Oblemenco”.

„Vineri, la meciul cu Sepsi, ne luăm la revedere de la Mirko! Acesta va îmbrăca echipamentul Științei pentru ultima dată pe #VulcanulDePeOblemenco. #GrazieMirko”, a anunțat Universitatea Craiova, pe contul de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

După experiența de la Craiova, Pigliacelli se va întoarce în țara natală. Presa din Peninsulă anunță că Palermo le-a făcut o ofertă răsunătoare oltenilor, cuprinsă între 500.000 și 1.000.000 de euro.

„Cele două conduceri lucrează din greu și se poate perfecta transferul în următoarele zile. Nu există un acord total cu jucătorul sau cu clubul, dar dialogurile continuă și sunt pozitive. Se caută o cale de mijloc. Clubul român, însă, nu îl va lăsa să plece gratuit. Oferta de la Palermo este între 500.000 de euro și un milion de euro. Este un portar important la Craiova și clubul va încerca să obțină cât mai mulți bani”, a notat publicația italiană palermo.gds.it.

Sorin Cârțu a rupt tăcerea după anunțul despărțirii lui Mirko Pigliacelli de Universitatea Craiova

Sorin Cârțu a rupt tăcerea după anunțul că Mirko Pigliacelli se va despărți de Universitatea Craiova. Președintele oltenilor a confirmat că portarul italian va merge la Palermo, în țara natală.

„Este o dorință a lui, merge la o echipă foarte bună, la Palermo, care își propune obiectivul de a promova (n.r. – în Serie A). E o echipă preluată de un grup foarte puternic (n.r. – City Football Group), din care face parte și Manchester City. Este o șansă pentru el, una e să fii în Italia, alta e în România.

El mai avea contract doar anul ăsta (n.r. – sezonul 2022/2023). Poate s-ar mai fi putut prelungi, e un portar foarte bun. Dar era o situație așa, o înțelegere între noi. Primim bani de la Palermo, normal.”, a spus Sorin Cârțu, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și