Închide meniul

Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani

Alex Masgras Publicat: 27 aprilie 2024, 11:11

Reclamă
Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani

Mobilizare generală înainte de FCSB - Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani

Jucătorii lui FCSB / Profimedia

Este mobilizare generală înainte de FCSB – Farul, meciul care poate decide campioana din acest sezon din Liga 1. Echipa lui Elias Charalambous poate pune mâna pe titlu pentru prima oară după 9 ani, dacă va obţine cel puţin un punct la meciul cu Farul Constanţa, de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zeci de mii de fani sunt aşteptaţi pe cel mai mare stadion al ţării, iar jucătorii liderului din Liga 1 au avut mesaje pentru suporteri, înaintea meciului cu Farul.

Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani

Pe reţele sociale, FCSB a postat filmuleţe cu jucătorii lui Elias Charalambous, care îi aşteaptă pe fani să ai cu asalt Arena Naţională, pentru a sărbători împreună titlul:

„Acesta este momentul pe care l-am aşteptat cu toţii”, „Împreună putem deveni campioni!”, „Hai la meci”, au spus Ovidiu Popescu, Adrian Şut şi Joyskim Dawa, într-un videoclip postat de FCSB pe contul oficial de Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

Reclamă

Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul

Mihai Stoica a dezvăluit câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la meciul pentru titlu FCSB – Farul, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1. Roş-albaştrii mai au nevoie de un singur punct pentru a fi, matematic, campionii României.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului anunţă că există interes uriaş în rândul suporterilor. Aceştia vin în număr mare şi visează cu ochii deschişi la sărbătoarea de titlu.

„Dragostea față de această grupare nu are limite.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru 30.000 de suporteri roș’ albaștri nici vacanța de Paște nu mai are întâietate. Că sunt din București, Buzău sau Oradea (mai ales Oradea😍), nu mai contează.

Cei mai înflăcărați susținători ai acestei echipe vor fi prezenți sâmbătă seară pe Arena Națională alături de Peluza Nord și de băieți.

Împreună am fost, suntem și vom fi puternici.

Haideți să facem un punct CA SĂ PUNEM PUNCT❗️

LET’S GO CRAZY ❗️❗️❗️„, a fost mesajul lui Mihai Stoica.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și