Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Moment memorabil cu Valeriu Iftime: „Gigi Becali nu ştie limba engleză şi nu ar şti să îi spună unui antrenor străin cum să facă schimbările!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 noiembrie 2022, 11:14

Moment memorabil cu Valeriu Iftime: „Gigi Becali nu ştie limba engleză şi nu ar şti să îi spună unui antrenor străin cum să facă schimbările!

Valeriu Iftime vrea să transfere un jucător de la FCSB

Valeriu Iftime / Captură AS.ro LIVE

Moment memorabil cu Valeriu Iftime la AS.ro LIVE. Acesta a spus că Gigi Becali nu ia antrenor străin pentru că nu ştie limba engleză ca să îi spună schmbările la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime l-a ironizat pe prietenul Gigi Becali pentru implicarea acestuia la echipă şi a găsit o explicaţie fabuloase pentru faptul pentru care patronul FCSB nu vrea să aducă antrenori străini.

Moment memorabil cu Valeriu Iftime, despre Gigi Becali

Nu ia antrenor străin pentru Gigi Becali nu ştie limba engleză şi nu ar şti cum să îi spună alăuia cum să facă schimbările. E greu să iei un străin dacă nu ştii să vorbeşti cu el. Nici alea 2-3 verbe pe care le învaţă un antrenor străin nu ai cum să îi explici. Ai nevoie de stare, de cuvântul care zideşte, iar aici domnul Becali se pricepe bine. Dacă iei un străin, se uită la tine ca un scaun la masă„, a spus Valeriu Iftime la AS.ro LIVE.

Valeriu Iftime a dezvăluit condiţiile în care ar investi la Dinamo

„Valeriu Iftime a dezvăluit condiţiile în care ar investi la Dinamo. Patronul Botoşaniului ar face un pas spre Capitală în situaţia în care clubul din Ştefan cel Mare nu ar avea datorii mai mari de un milion de euro. „Acum, îţi trebuie 10 milioane de euro pentru a prelua Dinamo”, a dezvăluit omul de afaceri în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Problema la acest club Dinamo, pe care l-am apreciat toată viaţa mea, mai puţin în ultimii cinci ani, are nevoie de foarte mulţi bani ca să ajungă pe zero. Să iei un club precum Dinamo, ar trebui să aduci cam 10 milioane de euro. Apoi, trebuie să investeşti ani de zile pentru a ajunge pe linia de plutire. Dacă ar fi un club Dinamo acum pe care cu două milioane să îl aduci pe zero, aş putea face un lucru extraordinar.

Reclamă

Ar fi tentant pentru multă lume, dar trebuie analizată situaţia suporterilor. Dinamo este un club valoros prin brandul care aduce suporterii, pentru acei milioane de suporteri. 100% vine cineva la Dinamo, dacă ar fi în Liga 1 cu datorii de un milion de euro. Chiar şi în Liga 2, cu şanse de promovare. La Liga 1, ai alt plan de afaceri. La mine lucrurile sunt cam închise când vine vorba de Botoşani. Cumva şi-a atins limitele, e în Liga 1, în play-off. Să faci mai mult, îţi trebuie o infuzie de capital şi e greu să faci asta dacă nu ai în spate 20.000 de fani. Ei te obligă şi te împing pentru a face mai mult”, a spus Valeriu Iftime, la AS.ro LIVE.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și