Închide meniul

Motive de îngrijorare pentru Dan Petrescu, după criza de nervi: „I-a închis ușa la echipa națională!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 mai 2023, 20:20

Motive de îngrijorare pentru Dan Petrescu, după criza de nervi: „I-a închis ușa la echipa națională!

Motive de îngrijorare pentru Dan Petrescu, după criza de nervi

Dan Petrescu, avertizat / Profimediaimages

Motive de îngrijorare pentru Dan Petrescu, după criza de nervi pe care a avut-o la finalul meciului CFR Cluj – Farul, scor 1-2, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Antrenorul grupării din Gruia şi-a ieşit din minţi la finalul confruntării pierdute în faţa lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu nu a scăpat nepedepsit, după criza de nervi de la finalul partidei cu Farul. „Bursucul” a primit o amendă de 5000 de lei de la Comisia de Disciplină a FRF, ca urmare a scandalului iscat.

Motive de îngrijorare pentru Dan Petrescu

La trei zile după incidentele de pe teren, Dan Petrescu a decis să îşi ceară scuze. Helmut Duckadam este convins că antrenorul lui CFR Cluj îşi poate lua gândul că va mai ajunge pe banca naţionalei României.

Felicitări, pentru că a realizat că trebuie să își ceară scuze pentru comportamentul lui, era normal. Din păcate, comportamentul lui i-a închis ușa la echipa națională. Nu cred că cei de la Federație și-ar dori un antrenor care nu se poate controla în anumite momente. Totuși, echipa națională este altceva„, a spus Helmut Duckadam la digisport.ro.

Ilie Dumitrescu nu crede, totuşi, că Dan Petrescu a ratat orice şansă de a mai ajunge selecţionerul României.

Reclamă

Nu aș merge așa departe, eu cred că era o chestiune de timp, ținând cont de relația lor specială. Mă bucur că și-a cerut scuze față de toată lumea. Nu s-a văzut frumos.

Rămâne un profesionist, unul dintre cei mai buni, e o performanță greu de egalat să câștigi cinci titluri cu aceeași echipă, cam ce a făcut și Zidane în Champions League. E clar că a fost presiune, încărcătură înaintea meciului.

El cunoaște bine situația financiară și știe că o prezență în cupele europene ar menține clubul într-o zonă economică în care să nu se adâncească și mai mult. Mă bucur că a avut declarația asta și îi țin pumnii și baftă. El are dreptate în ce a spus, apropo de orice meci disputat între noi.

Reclamă 4 / 0/3

El are chestia asta. Ne certam, dar dupa antrenament, mergeam la duș, iar, la masă, revenea la normal de la sine. Eu mă bucur că l-a sunat pe Hagi. Hagi a avut un comportament ireproșabil. Până la urmă, mi-a plăcut, îl felicit și îi țin pumnii”, a reacţionat şi Ilie Dumitrescu.

Înainte de a fi numit Edi Iordănescu, oficialii FRF au purtat negocieri cu Dan Petrescu pentru a-l aduce pe banca naţionalei României. Clauza de reziliere pe care o avea antrenorul lui CFR Cluj i-a pus pe fugă pe şefii Federaţiei.

Dan Petrescu și-a prezentat scuzele, după scandalul de la CFR Cluj – Farul

Dan Petrescu şi-a cerut scuze şi a dezvăluit că s-a simțit foarte rău după meci, motiv pentru care nu s-a prezentat nici la conferința de presă. Acesta susține că a fost contactat și de mama sa, care l-a „certat” că își dă viața pe teren.

N-am vorbit după meci, m-am simțit rău, mi-am dat seama că-mi fac rău singur. Sănătatea mea e mai importantă. E clar că am greșit, mi-am cerut scuze față de Hagi și Iașko. I-am sunat personal. Nu trebuia să fac ce am făcut, dar am circumstanțe. 63 de meciuri, 10 meciuri în play-off, n-am primit vreo opt penalty-uri, dar împotriva noastră se dau pe bandă rulantă.

Dar n-aveam voie să fac ce am făcut, îmi cer scuze, nu numai lui Hagi, dar tuturor celor care m-au văzut acolo, în starea în care eram. Cel mai supărat sunt că mama mea mi-a zis „Ce faci, mamă? Vrei să mori pe teren?” Săraca, la 80 și ceva de ani, mă vede pe mine cum îmi dau viața pe teren. Asta a fost o greșeală a mea, trebuie să mă gândesc la sănătate. Așa sunt eu când pierd, îmi pierd controlul. Câteva zile nu îmi place să vorbesc după meci, mai ales că m-am simțit și rău după meci, am avut tensiune. Regret tot ce am făcut”, a declarat Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și