Închide meniul

Motivul din spatele deciziei lui Ovidiu Burcă: „Era scârbit”. Dezvăluiri incredibile din interior

Alex Ioniță Publicat: 28 noiembrie 2023, 17:24 / Actualizat: 28 noiembrie 2023, 19:21

Reclamă
Motivul din spatele deciziei lui Ovidiu Burcă: Era scârbit”. Dezvăluiri incredibile din interior

Ovidiu Burcă a promovat cu Dinamo în Liga 1.

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci al lui Dinamo/ Hepta

Motivul din spatele deciziei lui Ovidiu Burcă. Fostul administrator special al celor de la Dinamo, Vlad Iacob, a vorbit despre fostul tehnician al clubului din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Burcă și-a dat demisia de la Dinamo după înfrângerea cu FCSB, din etapa a 17-a a Ligii 1. Până când se va găsi un nou antrenor, de pregătirea echipei se va ocupa Sorin Colceag.

Motivul din spatele deciziei lui Ovidiu Burcă. Dezvăluirile lui Vlad Iacob

După ce Ovidiu Burcă și-a dat demisia de la Dinamo, Vlad Iacob a făcut dezvăluiri din interiorul clubului. Acesta a spus faptul că i s-ar părea ciudat ca fostul antrenor să ocupe o poziție de conducere în cadrul formației din Ștefan cel Mare, având în vedere că acesta a renunțat, în trecut, la o poziție asemănătoare.

„Mi-a zis că a renunțat la funcție în executivul clubului de fotbal pentru că era dezamăgit și scârbit de ce se întâmplă acolo și a zis să se ocupe de antrenorat, de pasiunea sa. Deci, pentru mine, care cunosc aceste detalii, ar fi ciudat să se întoarcă acolo”, a spus fostul oficial al clubului din Ștefan cel Mare, potrivit digisport.ro.

Ovidiu Burcă a părăsit-o pe Dinamo din cauza rezultatelor slabe înregistrate în ultima perioadă, dar și din cauza presiunii din partea suporterilor. „Câinii” se află acum pe locul al 15-lea cu doar 10 puncte obținute după cele 17 partide jucate de la revenirea în Liga 1.

Reclamă

Totuși, este de notat faptul că fostul tehnician al clubului din Ștefan cel Mare a readus echipa în primul eșalon, după un singur sezon petrecut în Liga a 2-a.

Ovidiu Burcă le-a enervat pe legendele lui Dinamo

După înfrângerea în fața marii rivale, Costel Orac, component al lotului lui Dinamo care a ajuns în semifinalele Cupei Campionilor Europeni, în 1984, l-a făcut praf pe fostul antrenor al „câinilor” din Ștefan cel Mare.

Fostul mare jucător a menționat faptul că nu poate crede ce a putut să declare Ovidiu Burcă și a menționat faptul că antrenorul „nu cunoaște istoria clubului” pe care îl antrenează.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu-mi vine să cred ce a putut să declare Ovidiu Burcă. Mi se pare declarația unui om disperat, care și-a pierdut echilibru, iar asta nu e bine. Văd că face referire că a rescris codul genetic. Omul și-a pierdut controlul. Nici măcar nu cunoaște istoria clubului ăsta, dacă o cunoștea avea mai mult respect.

Pe mine mă deranjează că el face referire la faptul că Dinamo, vezi Doamne, avea spate. Păi, Dinamo avea spate pentru că avea valoare. Dinamo nu a câștigat campionate și a ajuns în semifinalele Cupei Campionilor Europeni pentru că avea spate, ci pentru că avea jucători de valoare.

Mie, în general, nu-mi place să mă iau de asemenea specimene de oameni, dar când sunt obraznici trebuie puși la punct. Mă deranjează tupeul pe care îl are copilul ăsta. Deși mi se părea că este un băiat cu bun-simț, dar se pare că și-a pierdut controlul”, a spus Costel Orac, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și