Închide meniul

Ovidiu Burcă le-a enervat pe legendele lui Dinamo: „Mă deranjează tupeul pe care îl are copilul ăsta”. De la ce a pornit totul

Alex Ioniță Publicat: 27 noiembrie 2023, 16:18

Reclamă
Ovidiu Burcă le-a enervat pe legendele lui Dinamo: Mă deranjează tupeul pe care îl are copilul ăsta”. De la ce a pornit totul

Cu Ovidiu Burcă pe bancă, Dinamo a revenit în Liga 1 la capătul sezonului trecut.

Ovidiu Burcă / Profimedia

Ovidiu Burcă le-a enervat pe legendele lui Dinamo. Tehnicianul formației din Ștefan cel Mare a stârnit furia oamenilor care au scris istorie pentru clubul alb-roșu, după partida cu FCSB, de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Dinamo și FCSB s-a încheiat cu scorul de 0-1 și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. La finalul acelui duel, antrenorul gazdelor a menționat faptul că actuala Dinamo nu mai are nicio legătură cu echipa care a scris istorie în fotbalul românesc.

Ovidiu Burcă le-a enervat pe legendele lui Dinamo. Costel Orac a ieșit la atac

După înfrângerea în fața marii rivale, Costel Orac, component al lotului lui Dinamo care a ajuns în semifinalele Cupei Campionilor Europeni, în 1984, l-a făcut praf pe actualul antrenor al „câinilor” din Ștefan cel Mare.

Fostul mare jucător a menționat faptul că nu poate crede ce a putut să declare Ovidiu Burcă și a menționat faptul că antrenorul „nu cunoaște istoria clubului” pe care îl antrenează:

„Nu-mi vine să cred ce a putut să declare Ovidiu Burcă. Mi se pare declarația unui om disperat, care și-a pierdut echilibru, iar asta nu e bine. Văd că face referire că a rescris codul genetic. Omul și-a pierdut controlul. Nici măcar nu cunoaște istoria clubului ăsta, dacă o cunoștea avea mai mult respect.

Reclamă

Pe mine mă deranjează că el face referire la faptul că Dinamo, vezi Doamne, avea spate. Păi, Dinamo avea spate pentru că avea valoare. Dinamo nu a câștigat campionate și a ajuns în semifinalele Cupei Campionilor Europeni pentru că avea spate, ci pentru că avea jucători de valoare.

Mie, în general, nu-mi place să mă iau de asemenea specimene de oameni, dar când sunt obraznici trebuie puși la punct. Mă deranjează tupeul pe care îl are copilul ăsta. Deși mi se părea că este un băiat cu bun-simț, dar se pare că și-a pierdut controlul”, a spus Costel Orac, potrivit gsp.ro.

În anul 1984, în semifinalele Cupei Campionilor Europeni, Dinamo București a întâlnit-o pe Liverpool. Respectiva „dublă” s-a încheiat cu victoria „cormoranilor”, care au reușit să îi învingă pe câini cu scorurile de 1-0 în Anglia și cu 2-1 la București.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Burcă a ajuns la capătul răbdării după Dinamo – FCSB 0-1

„Dezămăgit. În primul rând dezamăgit că unii jucători nu au avut curaj, şi nu înţeleg de ce. Apoi dezamăgit că nu am făcut un meci grozav, dar am avut ocazii de a marcat. Coman a făcut diferenţa, echipele care joacă împotriva noastră înscriu euro-goluri.

Din păcate am avut şi jucători accidentaţi, şi suspendaţi. Se întâmplă aceeaşi poveste. Odată cu schimbările… am iuţit puţin meciul, am avut mai multă claritate. Dar fără să concretizăm, deşi am avut ocazii importante.

E o problemă pe care o avem. Mă întrebaţi şi înainte de joc. Am încercat să aduc jucători cu calităţi ofensive, am jucat cu cei 3 în faţă, poate mă aşteptam la mai mult.

Situaţia e destul de îngrijorătoare, nu ne gândeam că va fi atât de greu. Din păcate, în momentul în care încerci să faci lucrurile din mers, se pierde foarte mult din încredere, din energie. Am pierdut şi foarte multe meciuri nemeritat”, este o parte a declarației lui Ovidiu Burcă, de la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și