Închide meniul

Motivul incredibil pentru care Steliano Filip refuză să se întoarcă la Dinamo: „Le mulțumesc celor de la club că au înțeles”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 decembrie 2023, 8:44

Reclamă
Motivul incredibil pentru care Steliano Filip refuză să se întoarcă la Dinamo: „Le mulțumesc celor de la club că au înțeles

Motivul incredibil pentru care Steliano Flip refuză să se întoarcă la Dinamo

Hepta

Motivul incredibil pentru care Steliano Filip refuză să se întoarcă la Dinamo. Fostul fundaş al dinamoviştilor spune că nu se va întoarce la echipă din cauza concurenţei pe post.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Steliano Filip susţine că actualul fundaş stânga, Amzăr, este cel mai bun jucător din echipă. Steliano Filip a jucat în cele două perioade petrecute în tricoul „câinilor” 199 de meciuri, a marcat 7 goluri şi a dat 15 pase decisive.

Steliano Filip a devenit jucător liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu maghiarii de la Mezokovesd.

Motivul incredibil pentru care Steliano Filip refuză să se întoarcă la Dinamo

”Da, e adevărat, sunt liber. Eram în ultimele 6 luni de contract și îmi doream o schimbare. Le mulțumesc celor de la club că au înțeles. Am deja discuții cu două cluburi, dar nu vreau să mă grăbesc.

Nu poate fi vorba să mă întorc acum la Dinamo, pentru că cel mai bun jucător de la Dinamo e Amzăr, deci nu au nevoie de fundaș stânga”, a spus Steliano Filip pentru iamsport.ro.

Reclamă

Câinii” dau afară 8 jucători și pregătesc o campanie de transferuri fabuloasă

A început revoluția la Dinamo! Oficialii grupării din Ștefan cel Mare fac tot posibilul ca echipa să se salveze de la retrogradare, iar „câinii” vor avea o campanie de transferuri de iarnă foarte activă.

La finalul acestui an, Dinamo se află pe locul al 15-lea în Liga 1, cu 16 puncte, la 7 lungimi diferență de Poli Iași, care ocupă locul al 14-lea, poziție care duce la barajul de promovare sau menținere în Liga 1.

Alessandro Caparco a făcut dezvăluiri din interiorul clubului „alb-roșu”. Antrenorul cu porterii de la Dinamo a spus faptul că a văzut lista de jucători pe care conducerea încearcă să îi aducă în lotul lui Zeljko Kopic și s-a declarat șocat.

Reclamă 4 / 0/3

”Eu am văzut lista de transferuri a lui Andrei Nicolescu, făcută împreună cu Gabi Glăvan, înainte să plece. E o listă cu nume importante, cu jucători care au jucat la nivel important.

Erau 20-22 de fotbaliști. Nu să aduci atâția, dar să ai variante. Listă cu nume grele. 

Am fost șocat când am văzut lista, nu știam dacă ne putem permite așa ceva. Dar e totul real. Eu zic că la Dinamo va fi bine”, a spus Caparco, potrivit digisport.ro.

De asemenea, omul din staff-ul „câinilor” a menționat și faptul că 8 jucători vor pleca de la echipa din Ștefan cel Mare, în această pauză competițională.

”Șapte-opt jucători vor pleca. Trebuie să te înțelegi cu ei, dacă nu vor, nu pleacă. Au contracte care trebuie respectate, dar nu au metode vechi, să îi trimită să se antreneze singuri”, a mai spus acesta.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și