Închide meniul

Motivul pentru care a picat transferul lui Ionuț Nedelcearu la FCSB. Anunțul făcut de Mihai Stoica

Alexandru Ivan Publicat: 10 iulie 2022, 23:19

Motivul pentru care a picat transferul lui Ionuț Nedelcearu la FCSB. Anunțul făcut de Mihai Stoica

Ionuț Nedelcearu s-a accidentat și ar putea rata startul preliminariilor pentru EURO 2024

Ionuţ Nedelcearu, într-un meci pentru România/ Profimedia

  • Motivul pentru care a picat transferul lu Ionuț Nedelcearu la FCSB
  • Anunțul făcut de Mihai Stoica

Mihai Stoica a vorbit despre transferul eșuat al lui Ionuț Nedelcearu la FCSB. Managerul general de la clubul lui Gigi Becali a anunțat de ce mutarea nu s-a mai realizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica a precizat că Nedelcearu a ținut-o pe FCSB în așteptare prea mult. Fundașul a negociat mai întâi cu formații din străinătate, iar roș-albaștrii n-au mai avut răbdare să primească decizia finală și s-au retras ei din afacere.

Mihai Stoica a anunțat de ce a picat transferul lui Ionuț Nedelcearu la FCSB

„Aveam o idee, că nu e corect să aduci străini să concureze pentru postul de titular. Dar nu am găsit un fundaș central român. L-am ofertat pe Nedelcearu, dar a zis că mai are niște discuții în afară. Nu puteam să îl așteptăm, chiar dacă mie îmi place foarte mult de el. Nu puteam să îl așteptăm, pentru că debutul sezonului e important„, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.

Reclamă

Ionuţ Nedelcearu a retrogradat cu Crotone în Serie C, la finalul stagiunii recent încheiate, şi este în căutarea unei noi echipe.  Patronul FCSB i-a oferit un salariu de 10.000 de euro, potrivit gsp.ro.

Nedelcearu a primit o ofertă din Polonia

Lech Poznan, campioana Poloniei, este interesată de serviciile fundașului cotat la 1 milion de euro. Dacă va accepta propunerea, internaționalul român va evolua în preliminariile UEFA Champions League.

Reclamă

Crotone cere în schimbul lui Ionuţ Nedelcearu 1,5 milioane de euro, conform fanatik.ro. În ciuda faptului că echipa a retrogradat în Serie C, italienii nu renunţă la pretenţii, şi cer o sumă considerabilă în schimbul fundaşului. Ionuţ Nedelcearu mai are contract cu italienii pe două sezoane.  

Ionuţ Nedelcearu a fost crescut la juniorii lui Dinamo, şi a părăsit formaţia din Ştefan cel Mare în 2018, când era transferat de Ufa. În Rusia, fundaşul central a evoluat timp de două sezoane, urmând a fi cumpărat de de AEK Atena, pentru care a evoluat un singur sezon. La Crotone, Nedelcearu evoluează din 2021, bifând 36 de partide, şi marcând un gol.

FCSB aduce un nou fundaș central

Mihai Stoica a anunțat în direct la TV următorul transfer de la FCSB. Roș-albaștrii își aduc un nou fundaș central, după ce i-au înregimentat deja pe Joyskim Dawa și Rachid Bouhenna.

Reclamă 4 / 0/3

„O să mai vină un jucător, internațional. Mâine o să îl prezentăm! Este vorba despre un fundaș central, ca să nu mai avem probleme în acea zonă. Vor fi trei fundași centrali străini în lot, toți cu gabarit, cu talie.

Am vorbit de mai mult timp cu acest fundaș. I-am rugat pe toți din staff, Țărmure, Toni Petrea, Lucian Filip, Mihai Pintilii, să îl analizeze. E pregătit să joace. Mâine va da niște teste.

A jucat constant în anul 2022. A jucat în toată cariera constant. Are 30 de ani! Este jucător de picior drept, are 1,92 metri. A jucat fundaș central stânga în carieră. Vine liber de contract”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”