Închide meniul

Motivul pentru care Andrei Borza nu se poate transfera în Premier League! Anunţul lui Florin Manea: „Există o regulă!”

Viviana Moraru Publicat: 1 iunie 2023, 12:17

Motivul pentru care Andrei Borza nu se poate transfera în Premier League! Anunţul lui Florin Manea: „Există o regulă!

Motivul pentru care Andrei Borza nu se poate transfera în Premier League

Andrei Borza / Profimedia

  • Andrei Borza nu se poate transfera în Premier League
  • Anunţul făcut de Florin Manea

S-a aflat motivul pentru care Andrei Borza nu se poate transfera în Premier League. Florin Manea a anunţat că fundaşul celor de la Farul are nevoie de un coeficient, pentru a putea evolua în cel mai puternic campionat din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Borza a fost unul dintre jucătorii de bază de la Farul, în sezonul în care constănţenii au deveni campioni în Liga 1. Fundaşul a atras atenţia celor de la Fulham, care vor să-l transfere în această vară.

Motivul pentru care Andrei Borza nu se poate transfera în Premier League

Florin Manea a dezvăluit că în Premier League s-a adoptat o regulă, după Brexit. Agentul a dezvăluit că jucătorii au nevoie de un anumit coeficient, pentru a putea evolua în Premier League.

Reclamă

Manea susţine că Borza are nevoie de 16 puncte, pentru a fi eligibil pentru a juca în Premier League. Aceste puncte sunt calculate în funcţie de prezenţa jucătorului la echipa naţională, precum şi campionatul în care evoluează.

„Nu poate să meargă Borza în Premier League, pentru că nu are coeficient să meargă acolo. Sunt multe, nu doar prezenţa în echipa naţională. Dacă joci la naţională, primeşti 4 puncte.

Reclamă

Trebuie să ai 16 puncte să te califici şi 12 puncte să intri în comisie. Naţionala României îţi dă patru puncte. Echipa la care joci, campionatul în care joci. Această regulă este de la Brexit încoace.

Octavian Popescu are patru puncte, Borza are un punct probabil. Campionatul României nu îţi dă niciun punct. Nu ştiu exact criteriile. Radu Drăguşin nu se califica la acest criteriu, dacă nu promova Genoa în această vară.

Este un calcul mai complex. Aşa am auzit şi eu că Tottenham îl vrea pe Radu Drăguşin. Nu m-a sunat nimeni.

Reclamă 4 / 0/3

Diferenţa între campionatul României şi campionatul Angliei este imensă. Borza nu o să joace în următorii cinci ani la Fulham. Are nevoie de un campionat intermediar, unde să pună forţă”, a declarat Florin Manea, pentru fanatik.ro.

Andrei Borza, dorit de o echipă din Premier League

Andrei Borza este dorit de o echipă din Premier League! Presa din Anglia a făcut anunţul, şi notează faptul că puştiul-minune crescut de Gică Hagi la Farul este ofertat de către Fulham.

Conform thesun.co.uk, Fulham ar fi făcut o ofertă deja pentru Andrei Borza. Oficialii trupei din Premier League sunt dispuşi să ofere aproximativ 2,3 milione de euro în schimbul fundaşului de 17 ani.

De asemenea, sursa citată mai sus notează faptul că Borza este monitorizat de câteva luni de către scouterii lui Fulham. Trupa din Premier League nu este singura care a pus ochii pe fundaşul de 17 ani. Şi PSV vrea să-l transfere pe Borza, după cum anunţă presa din Anglia.

Astfel, Fulham, echipă care a încheiat sezonul de Premier League pe locul 10, va avea competiţie serioasă dacă va vrea să-l transfere pe Andrei Borza. Olandezii de la PSV au încheiat sezonul pe locul secund, în spatele campioanei Feyenoord.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Momente dramatice la meciul West Ham - Fulham!
Premier League • 14 apr., 19:00
Momente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa!
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 13 apr., 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie
Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii doriţi de Gigi Becali
Liga 1 • 12 apr., 23:07
„Mihai Popescu şi Louis Munteanu la FCSB?” Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii doriţi de Gigi Becali
FCSB a fost ajutată din nou de Gică Hagi în lupta la titlu
Liga 1 • 12 apr., 22:37
FCSB, ajutată din nou de Gică Hagi în lupta la titlu! Cum poate deveni campioană matematic, etapa viitoare, împotriva Rapidului
Universitatea Craiova - Farul 1-2
Liga 1 • 12 apr., 22:30
Universitatea Craiova – Farul 1-2! Cojocaru i-a adus 3 puncte lui Gică Hagi! Campioana, în lupta pentru cupele europene