Închide meniul

Motivul pentru care biletele la derby-ul Farul – FCSB nu au mai fost scoase la vânzare! Explicaţiile lui Gică Popescu: „Cererea e incredibilă!”

Viviana Moraru Publicat: 16 mai 2023, 21:08

Reclamă
Motivul pentru care biletele la derby-ul Farul – FCSB nu au mai fost scoase la vânzare! Explicaţiile lui Gică Popescu: „Cererea e incredibilă!

Gică Popescu, după ce Farul a devenit campioană

Gică Popescu, în timpul unui interviu

Gică Popescu ştie motivul pentru care biletele de la derby-ul „de foc” dintre Farul şi FCSB nu au mai fost scoase la vânzare. Preşedintele constănţenilor a dezvăluit că cererea este una imensă, partida exercitând un interes mare în rândul fanilor trupei lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Capacitatea stadionului de la Ovidiu este de aproximativ 4500 de locuri. 250 de bilete sunt destinate fanilor celor de la FCSB, iar alte 2000 de locuri sunt rezervate de cei care au abonamente. Astfel, pentru că interesul era imens, conducerea celor de la Farul a decis ca cele aproximativ 2000 de bilte rămase să nu mai fie scoase la vânzare, şi să fie împărţite în cadrul clubului.

Gică Popescu ştie motivul pentru care biletele de la Farul – FCSB nu au mai fost scoase la vânzare

Gică Popescu susţine că dacă Farul ar fi avut un stadion de 30.000 de locuri, acesta ar fi fost cu siguranţă plin la ora meciului cu FCSB.

Preşedintele constănţenilor susţine că s-a ajuns la varianta de a nu mai scoate biletele la vânzare, pentru a se evita ca unii fani ai roş-albaştrilor să se infiltreze printre suporterii trupei lui Gică Hagi.

„Din păcate, avem un stadion de doar 4.500 de locuri. Sunt convins că, dacă am fi avut un stadion de 30.000 de locuri, ar fi fost plin la acest joc. De aceea ne dorim cât mai repede cu putinţă ca stadionul de la Constanţa să fie construit cât mai repede.

Reclamă

Cererea este una incredibilă şi am încercat să facem lucrurile de aşa manieră încat să avem cât mai mulţi suporteri farişti în stadion”, a declarat Gică Popescu, pentru orangesport.ro.

Gică Hagi, mesaj de luptă după ce Farul va juca fără Denis Alibec meciul de titlu cu FCSB

Gică Hagi a transmis un mesaj de luptă, după ce Farul va juca fără Denis Alibec meciul de titlu cu FCSB. „Regele” este convins că echipa sa se va descurca şi fără atacant, după ce acesta a încasat cartonaş roşu în duelul cu Universitatea Craiova, din ultima rundă.

Farul şi FCSB se vor duela în derby-ul care poate decide campioana din acest sezon de Liga 1. Meciul va avea loc duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi susţine că întreaga echipă câştigă meciurile, şi nu un singur jucător. În acest context, managerul celor de la Farul a declarat că lipsa lui Denis Alibec nu se va resimţi atât de tare, pentru că are la dispoziţie şi alţi fotbaliţşti care pot face diferenţa.

„Am bătut în toate meciurile de acasă, chiar şi fără Denis. Nu e o problemă foarte mare că Alibec lipseşte acum. El ne-a adus aici, dar echipa câştigă meciurile, nu jucătorul, el face diferenţa.

Nu e problema mea, presiunea e pe mine să găsesc soluţii pentru acest meci. Va fi plin stadionul. Sper să găsesc o formulă ideală, care să confirme că suntem cei mai buni.

Pot reveni cel puţin trei jucători: Băluţă, Larie şi Mazilu. Mazilu 100% revine. Vor conta toate detaliile, ambele faze le facem mai bine decât ei”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun Vezi toate știrile
Citește și