Închide meniul

Motivul pentru care Bogdan Vătăjelu nu a semnat cu FCSB: „Am vorbit cu Mihai Stoica şi Gigi Becali!”

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2023, 10:32

Reclamă
Motivul pentru care Bogdan Vătăjelu nu a semnat cu FCSB: „Am vorbit cu Mihai Stoica şi Gigi Becali!

Motivul pentru care Bogdan Vătăjelu nu a semnat cu FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

S-a aflat motivul pentru care Bogdan Vătăjelu nu a semnat cu FCSB. Fundaşul a dezvăluit că a purtat negocieri atât cu Gigi Becali, cât şi cu Mihai Stoica, însă a mărturisit că nu a fost momentul oportun pentru a semna cu gruparea roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Vătăjelu s-a despărţit de Universitatea Craiova, în această vară, şi a semnat cu U Cluj, din postura de jucător liber de contract.

Motivul pentru care Bogdan Vătăjelu nu a semnat cu FCSB

Bogdan Vătăjelu a dezvăluit că a avut ofertă de la FCSB, în această vară, fiind contactat chiar de Gigi Becali. Fundaşul a declarat că la momentul respectiv aştepta oferte şi din străinătate, însă acestea nu au mai apărut, astfel că a ales să semneze cu U Cluj, în cele din urmă.

„Am avut ofertă de la FCSB. Știu ce a zis nea Gigi Becali, am discutat personal și cu dânsul, și cu MM Stoica. Doar că la momentul respectiv nu eram tentat să iau o decizie, așteptând ceva și din afară. N-a fost momentul oportun, să zic. Am discutat și cu familia, am zis să mai așteptăm, apoi a apărut U Cluj.

N-a fost decizia familiei, ceea ce ține de fotbal eu hotărâsc. Dar mă sfătuiesc și cu familia, soția și fetițele fac parte din viața, din cariera mea. La acel «moment FCSB», am zis că vreau să aștept altceva, eu le mulțumesc oamenilor de acolo pentru ofertă, dar nu a fost să fie.

Reclamă

Nu e vorba că am refuzat FCSB, cât chestia că am vrut să aștept o perioadă, să găsesc altceva. Suntem definiți de deciziile pe care le luăm. Oferta Clujului a fost bună, mă bucur că am ajuns la U”, a declarat Bogdan Vătăjelu, pentru gsp.ro.

Ce soluţie a găsit FCSB, după ce l-a ratat pe Bogdan Vătăjelu

Ce soluţie a găsit FCSB, după ce l-a ratat pe Bogdan Vătăjelu. Fostul fundaş stânga de la Universitatea Craiova, dorit şi de formaţia roş-albastră, a decis să semneze cu U Cluj.

Printre variantele celor de la FCSB se numără Ionuţ Panţîru, jucător revenit după o perioadă lungă în care a fost accidentat. Cu toate acestea, Mihai Stoica a anunţat că îşi doreşte un jucător din prima ligă care nu evoluează pe acest post, dar rămâne de văzut dacă Gigi Becali îşi va da acordul.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu am în minte altceva. E un jucător care nu joacă fundaş stânga, dar să vedem dacă va merge Gigi în direcţia aia. E de la noi din campionat. Nu are sens să pronunţ numele, dar eu aşa o văd.

Ne-ar trebui totuşi un fundaş stânga care să poată să-l înlocuiască pe Radunovic, dar pentru noi meciul cu Anderlecht va fi un test în primul rând pentru Panţîru, dacă duce la nivelul asta şi cum duce”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și