Închide meniul

Motivul pentru care Cătălin Straton a plecat de la FCSB, deşi Mihai Stoica i-a promis „contract pe viaţă”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 mai 2022, 9:37

Motivul pentru care Cătălin Straton a plecat de la FCSB, deşi Mihai Stoica i-a promis „contract pe viaţă

Motivul pentru care Cătălin Straton a plecat de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Motivul pentru care Cătălin Straton a plecat de la FCSB, deşi Mihai Stoica i-a promis „contract pe viaţă” este unul strict sportiv. Cătălin Straton a jucat 8 meciuri pentru FCSB în toate competiţiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Straton va ajunge la FC Argeş, deşi portarul era apreciat de Mihai Stoica şi de Gigi Becali, mai ales pentru rolul pe care îl avea în vestiar.

Motivul pentru care Cătălin Straton a plecat de la FCSB

Astfel, Straton a decis să plece de la FCSB la FC Argeş după o discuţie pe care a avut-o cu Andrei Prepeliţă, scrie digisport.ro. Antrenorul piteştenilor i-a garantat lui Straton postul de titular. La FCSB, Straton avea şanse mici să prindă prima echipă, în contextul în care Târnovanu a avut evoluţii foarte bune în finalul de sezon şi chiar a fost convocat de Edi Iordănescu la naţională pentru meciurile din Nations League.

Cătălin Straton s-a despărţit de FCSB, după numai 8 meciuri jucate în 2 ani. Portarul va ajunge la FC Argeş

Cătălin Straton s-a despărţit de FCSB. Acesta va ajunge la FC Argeş, sub comanda lui Andrei Prepeliţă. Straton a fost adus la FCSB în urmă cu doi ani, şi va pleca după doar 8 meciuri jucate. Cătălin Straton evolua la FCSB din septembrie 2020, când a fost transferat de la Dinamo. Portarul era rezervă la FCSB, titularul postului fiind Andrei Vlad. Cu toate acestea, Straton, în vârstă de 32 de ani, avea un rol primordial în vestiarul FCSB-ului.

Cătălin Straton va evolua la FC Argeş, din sezonul viitor, conform digisport.ro. Portarul s-a înţeles cu formaţia lui Andrei Prepeliţă, care a evoluat în play-off în sezonul recent încheiat.

Reclamă

Cătălin Straton a ajuns la FCSB la începutul sezonului 2020-2021, când echipa era puternic afectată de COVID-19. Portarul a fost o variantă de urgenţă, fiind adus pentru a evolua în returul cu Slovan Liberec, în turul trei preliminar al Europa League. Cu toate acestea, FCSB a fost eliminată, deşi Straton a avut o evoluţie bună.

Cătălin Straton, jucător important în vestiarul FCSB-ului

Cătălin Straton a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători din cadrul echipei. Oficialii formaţiei roş-albastre au avut numai cuvinte de laudă la adresa goalkeeper-ului. „Straton vrea să vină cu echipa fără să fie în lot, asta contează. Vine cu noi în deplasări și are doi copii… ca să fie alături de noi. Toată lumea ține foarte mult la el, e un băiat de excepție. Va rămâne cu noi atât timp ca vrea el portar, iar după ce termină activitatea, în găsim un loc în club”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport, la începutul lunii mai.

Andrei Miron şi Paulo Vinicius s-au despărţit şi ei de FCSB

Vinicius a plecat deja de la clubul din Berceni, în timp ce Miron a fost anunțat de Gigi Becali să își caute echipă. În aceste condiții, postul de fundaș central a rămas cu un gol uriaș.

Reclamă 4 / 0/3

Becali este convins că Ovidiu Popescu, care la bază este mijlocaș defensiv, va putea evolua în centrul apărării. Mai mult, finanțatorul FCSB a dezvăluit că n-a realizat niciun transfer de când s-a încheiat sezonul.

„Da, e adevărat, i-am spus lui Miron să-și caute echipă, la revedere! Nu mai aduc pe nimeni. Ce să fac? Să nu creadă cineva că eu mai sunt ăla din trecut care dădea bani la fotbal. Dacă e să găsesc un fundaș central gratis și bun, da!

Dacă nu găsesc, atunci ia treci, bă, Ovidiu Popescu, fundaș central și cu asta basta! Se bucură CFR? Să fie sănătoși! Toată lumea câștigă bani, numai unul, prostul de Becali, să piardă. Nu a venit niciun jucător până acum la noi”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și