Închide meniul

Motivul pentru care Dorin Rotariu a ales FCSB în locul lui Dinamo: „N-are timp să meargă acolo!”

Viviana Moraru Publicat: 15 octombrie 2023, 20:30

Reclamă
Motivul pentru care Dorin Rotariu a ales FCSB în locul lui Dinamo: „N-are timp să meargă acolo!

Motivul pentru care Dorin Rotariu a ales FCSB în locul lui Dinamo

Dorin Rotariu, în timpul unui meci la Dinamo/ Hepta

S-a aflat motivul pentru care Dorin Rotariu a ales FCSB în locul lui Dinamo. George Ţucudean a dezvăluit că atacantul a ales să semneze cu roş-albaştrii, deoarece s-a gândit la cariera lui. Acesta susţine că „Roti” se va adapta cu siguranţă la formaţia lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu este ultimul jucător pe care Gigi Becali l-a transferat la FCSB. Patronul roş-albaştrilor îi va oferi lunar atacantului un salariu de 20.000 de euro. Înainte de a semna cu vicecampionii, atacantul a fost şi pe „radarul” celor de la Dinamo.

Motivul pentru care Dorin Rotariu a ales FCSB în locul lui Dinamo

George Ţucudean susţine că Dorin Rotariu a ales inspirat în momentul în care s-a decis să semneze cu FCSB. Fostul atacant susţine că „Roti” ar fi greşit dacă ar fi semnat cu Dinamo, deoarece nu ar fi fost un pas înainte în cariera lui.

De asemenea, Ţucudean a mai declarat că Dorin Rotariu se va adapta la FCSB, deoarece a acumulat experinţă pe parcursul carierei sale.

„Şi Rotariu acum se gândeşte în primul rând la cariera lui şi la el. N-are el timp acum să meargă la Dinamo să facă ceva. Să crească Dinamo? Omul, până revine Dinamo, poate-şi pune ghetele în cui.

Reclamă

Cred că face faţă presiunii (n.r. – la FCSB). Cred că e un băiat matur. A acumulat experienţă afară şi acum patronul (n.r. – Gigi Becali) de la Steaua (n.r. – FCSB) parcă e puţin mai răbdător.

În primul rând, nu trebuie să te minţi pe tine. Să te antrenezi. Dacă păţeşte ceva ăla care trebuia să joace în locul tău? Stai nepregătit că nu te-a anunţat că joci?”, a declarat George Ţucudean, conform orangesport.ro.

Gigi Becali, dezvăluiri despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB

Gigi Becali a făcut dezvăluiri despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB. În urmă cu câteva zile, liderul din Liga 1 a anunţat că a ajuns la un acord cu internaţionalul român de 28 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul celor de la FCSB a făcut dezvăluiri despre negocierile care au dus la venirea lui Rotariu la vicecampioana României. Iosif Rotariu, fostul mare jucător şi unchiul lui Dorin, a intermediat transferul.

„Într-o zi a venit Roti (n.r. – Iosif Rotariu, unchiul lui Dorin) la Palat, pe care nu l-am mai văzut de 30 de ani. Mi-a zis cineva de la poartă că mă caută Iosif Rotariu, nu-l cunoștea că era tânăr. I-am zis să-i spună să vină repede.

A venit că domnul Gigi. I-am zis: ‘Băi, Roti, tu ești nebun, tu îmi spui mie domnul Gigi? Eu sunt Gigi, noi suntem prieteni, am fost la tine în Turcia’. Am stat la el vreo două zile când juca la Galatasaray, cu încă un prieten Stelică.

Eu am încredere că el e valoros și măcar dacă pleacă, că o să mi-l ia, o să-l sufle, să iau și eu 1.000.000. Eu i-am zis lui Roti: ‘Mă ajută că e jucător valoros, dar mai mult îl ajut eu pe el’. În momentul când vine la mine, e echipă combinativă, eu îl bag direct să joace. Am încredere în el. Că e pregătit, că e nepregătit, duminică joacă”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și