Închide meniul

Motivul pentru care Florinel Coman ar fi vrut să îi fie arătat cartonaşul roşu în meciul cu Oţelul!

Bogdan Stănescu Publicat: 3 decembrie 2023, 23:09

Reclamă
Motivul pentru care Florinel Coman ar fi vrut să îi fie arătat cartonaşul roşu în meciul cu Oţelul!

Florinel Coman, în timpul unui meci / Profimedia Images

Florinel Coman a văzut al doilea galben în prelungirile partidei. El ar fi căutat acest lucru, cu un scop foarte precis. Iată motivul pentru care Florinel Coman ar fi vrut să îi fie arătat cartonaşul roşu în meciul cu Oţelul!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de a se fluiera finalul meciului, centralul Marcel Bîrsan i-a arătat al doilea galben lui Florinel Coman. Vedeta FCSB-ului ar fi căutat acest lucru, pentru a fi prezent pe teren la derby-ul cu CFR Cluj, de săptămâna viitoare.

Motivul pentru care Florinel Coman ar fi vrut să îi fie arătat cartonaşul roşu în meciul cu Oţelul!

FCSB a pierdut cu 2-0 cu Oţelul şi a ratat şansa de a se distanţa faţă de CFR Cluj, după ce ardelenii au fost învinşi cu 1-0 de Universitatea Craiova.

CFR a rămas la 5 puncte în faţa ardelenilor, pe care îi vor întâlni săptămâna viitoare. CFR Cluj – FCSB se va disputa duminica viitoare, de la ora 20:00, meciul fiind în format LIVE TEXT pe AS.ro.

FCSB se mai află la 5 puncte de Craiova, care a învins-o pe CFR cu 1-0 şi la 6 puncte de Rapid, echipa clasată pe locul 3.

Reclamă

FCSB – Oțelul 0-2. Lovitură de teatru! „Roş-albaştrii” au suferit o înfrângere usturătoare!

FCSB – Oțelul 0-2, duel din etapa a 18-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Liderul campionatului a ratat a treia victorie consecutivă, suferind o înfrângere surprinzătoare.

FCSB se putea detașa în fruntea clasamentului Ligii 1. Roș-albaștrii nu au reuşit să profite de pașii greșiți făcuți de CFR Cluj și Rapid.

Teles (min. 7) şi Cisotti (min. 64) au fost marcatorii gălăţenilor în victoria mare pe care aceştia au obţinut-o la Bucureşti.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB (4-3-3): Târnovanu – Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Olaru (cpt.), Șut, Ov. Popescu – Miculescu, Compagno, Coman
REZERVE: A. Vlad – Dawa, Haruț, Pandele, M. Toma, Cr. Ganea, Rotariu, Radaslavescu, Djokovic
ANTRENOR: Elias Charalambous

OȚELUL (4-3-3): Dur Bozoancă – Zhelev, Yabre, Lovric, Miguel Gomes – Cisotti (cpt.), Ariel Lopez, Teles – Maciel, Al. Pop, Bodișteanu
REZERVE: R. Stoian – Fatai, Jardan, Tănasă, Dimitrov, I. Neagu, G. Cîrjan, S. Rus, Ghiocel
ANTRENOR: Dorinel Munteanu

Elias Charalambous, fără trei jucători la meciul FCSB – Oţelul

Elias Charalambous a fost fără trei jucători la meciul FCSB – Oţelul. Antrenorul roş-albaştrilor a susţinut conferinţa de presă premergătoare partidei de pe Arena Naţională că nu se va putea baza pe Alex Băluţă, Vali Creţu şi Tavi Popescu.

Cu toate acestea, antrenorul cipriot era convins că echipa va avea soluţii pentru a-i înlocui pe cei trei.

„Băluță lipsește. Crețu și Tavi Popescu lipsesc și ei. Sunt trei jucători care au ajutat echipa în acest sezon. Ne dorim cât mai mulți jucători în lot, dar cred că avem soluții pentru a-i înlocui.

Da, am decis primul 11. Nu e momentul să-l spun acum. Am decis și îl veți vedea mâine. Avem soluții pentru a-i înlocui pe Băluță și Octavian Popescu. Vom lua cele mai bune decizii”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

FCSB a ratat şansa de a obţine a treia victorie la rând. Liderul Ligii 1 se află în continuare pe prima poziţie, dar urmează un derby foarte important cu CFR Cluj, pe terenul ardelenilor. Florinel Coman se va afla pe teren, având în vedere că a văzut cartonaşul roşu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și