Închide meniul

Motivul pentru care Gigi Becali exclude împrumutul lui Florinel Coman la Farul. Ce jucător îi trimite lui Gică Hagi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2022, 11:36

Motivul pentru care Gigi Becali exclude împrumutul lui Florinel Coman la Farul. Ce jucător îi trimite lui Gică Hagi

Motivul pentru care Gigi Becali exclude împrumutul lui Florinel Coman la Farul

Florinel Coman nu este lăsat să revină la echipa lui Gică Hagi / Hepta

Gigi Becali exclude din start împrumutul lui Florinel Coman la Farul. Atacantul de 24 de ani şi-ar dori să plece de la FCSB în această iarnă, dar s-a lovit de refuzul patronului. Latifundiarul din Pipera a anunţat de ce nu este dispus să îl lase să revină la echipa lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul roş-albaştrilor se teme că „Regele” l-ar revigora pe „Mbappe” Coman, aşa cum a făcut cu Denis Alibec. Gigi Becali e sigur că nu ar mai avea nicio şansă la titlu în cazul în care i-ar trimite întăriri lui Hagi.

Gigi Becali exclude împrumutul lui Florinel Coman la Farul lui Gică Hagi

Omul de afaceri îi face totuşi pe plac lui Gică Hagi şi îi oferă un jucător în această iarnă. „Pe Radu Boboc îl dau înapoi”, a fost anunţul făcut de Becali.

El săracul, nici el nu mai ştie. Nu pot să-mi dau seama. Era Mbappe. Uite unde a ajuns Mbappe după 5 ani şi unde este el după 5 ani.

Hagi m-a vrăjit pe drept la ora aia, aşa îl vedeam şi noi. Dacă zice Gică ceva, ţin cont. El are talentul şi ştiinţa şi capacitatea să scoată din jucători mai mult decât pot ei. Când vin la el, nouă ne iau ochii. Dar când pleacă, nu mai sunt aceeaşi.

Reclamă

500% Hagi îl face într-o lună iar (n.r. pe Florinel Coman). Nu mă gândesc la soluţia asta, dacă nu erau atâtea puncte diferenţă, era altceva. Dacă îi mai dau şi Florinel Coman, la revedere, îmi iau adio şi de la campionat„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Florinel Coman ar fi cerut o hârtie ca să o părăsească la FCSB sub formă de împrumut, dar patronul roș-albaștrilor bănuiește că „perla” sa ar putea ajunge la o rivală din campionat.

În 22 de partide disputate pentru FCSB în actuala stagiune, în toate competițiile, Florinel Coman a înscris doar trei goluri și a reușit tot atâtea assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

În comparație, în 2019-2020, când Coman era în vârf de formă, acesta a avut 15 assist-uri și 11 goluri în 40 de partide.

3 milioane de euro este cota din prezent a lui Florinel Coman, conform transfermarkt.com. Atât a plătit Gigi Becali ca să-l transfere de la Viitorul, în 2017.

Motivul din spatele evoluțiilor slabe ale lui Florinel Coman la FCSB

Basarab Panduru a dezvăluit motivul din spatele evoluțiilor slabe ale lui Florinel Coman la FCSB. Fostul internațional crede că FCSB ar trebui să fie mai atentă la statutul lui Florinel Coman, care a fost trimis să joace cu rezervele, după ce a fost numit căpitan.

Eu am spus tot timpul că… Mie mi-a plăcut de Coman, am ţinut la Coman. Îl apăr, încerc să îi dau curaj să meargă şi să facă lucrurile cum trebuie, dar nu ştiu. Parcă, pe zice ce trece, e diferit faţă ce ştiam eu.

Sunt jucători care au un anumit statut. Adică, tu intri în vestiar şi spui 1, 2, 3 căpitanii noştri şi după aia îl trimiţi la echipa rezerva. Nu e bine pentru el.

Tu îi dai importanţă, că-l pui căpitan. El e numărul 1 la echipă, iar tu de la numărul 1 îl treci la rezerve. Îl văd şi ştiu că sunt jucători care nu vor să intre în minutul 80, nu au cum, nu pot, nu vor, sunt supăraţi. Aşa mi s-a părut el”, a spus Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Gigi Becali nu vrea să îl lase pe Florinel Coman la Farul
  • Anunţul făcut de patronul lui FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și