Închide meniul

Motivul pentru care Vlad Chiricheş nu este în lot la FCSB – Rapid. Ce s-a întâmplat la ultimul antrenament

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 noiembrie 2023, 20:04

Reclamă
Motivul pentru care Vlad Chiricheş nu este în lot la FCSB – Rapid. Ce s-a întâmplat la ultimul antrenament

Motivul pentru care Vlad Chiricheş nu este în lot la FCSB - Rapid

Vlad Chiricheş salută galeria FCSB-ului / Profimedia

S-a aflat care este motivul pentru care Vlad Chiricheş nu este în lot la derby-ul FCSB – Rapid, din etapa a 15-a a Ligii 1. Fundaşul central nu a fost trecut pe foaie de Elias Charalambous pentru duelul de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica şi Gigi Becali anunţaseră, înaintea partidei, că Vlad Chiricheş s-a refăcut şi că este apt pentru a juca împotriva giuleştenilor. Totuşi, fundaşul central a acuzat probleme medicale la ultimul antrenament al roş-albaştrilor.

Motivul pentru care Vlad Chiricheş nu este în lot la FCSB – Rapid

Antrenorul liderului din Liga 1 nu şi-a dorit să rişte o recidivă, motiv pentru care a decis să îl lase în afara lotului pe vetaranul FCSB-ului.

Suntem fericiţi că avem astfel de meciuri, astea sunt cele mai bune meciuri. Jucătorii mei sunt pregătiţi, sper să facem o partidă bună. Vine lume multă şi asta arată ce echipă importantă avem. Trebuie să fim concentraţi, aceste meciuri sunt decise de detalii.

Chiricheş a fost cu noi până ieri. Nu s-a simţit 100% la ultimul antrenament şi trebuie să fie 100%. Avem cei mai buni jucători pe teren. Avem strategia noastră (n.r. când a fost întrebat de Andrea Compagno, care este titular). Jucătorii de pe bancă trebuie să fie pregătiţi şi să ofere ceea ce are nevoie echipa„, a declarat Elias Charalambous, înaintea partidei, la digisport.ro.

Reclamă

Cum a arătat echipa de start a FCSB-ului, pe Arena Naţională:

FCSB: Târnovanu – Al. Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Al. Băluță, A. Compagno, Fl. Coman

Gigi Becali îi dă o veste proastă lui Vlad Chiricheş

Gigi Becali îi dă o veste proastă lui Vlad Chiricheş! Fundaşul central în vârstă de 33 de ani va trebui să ducă o luptă foarte grea pentru titularizare.

Reclamă 4 / 0/3

Becali l-a ridicat în slăvi, la Palat, pe Siyabonga Ngezana şi a transmis că acesta va fi clar titular. Astfel, Vlad Chiricheş va trebui să muncească intens pentru a ocupa celălalt loc de fundaş central în echipa patronată de Becali.

Ăla e fotbalist. Te încântă, nu se trece pe acolo. Chiar dacă cumva se trece, revine şi tot nu treci. Şi va fi din ce în ce mai bun. E ortodox (n.r.: râde).

Când va reveni Chiricheş, Ngezana clar că va fi titular. Să-l vedem şi pe ăsta, Lixandru. E posibil să jucăm şi cu el fundaş central, că facem construcţie de pe fund. O să vedem, ne înţelegem”, a declarat, la Palat, Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și