Închide meniul

Gigi Becali îi dă o veste proastă lui Vlad Chiricheş! Ce îl aşteaptă pe fundaş după revenire

Bogdan Stănescu Publicat: 23 octombrie 2023, 12:26

Reclamă
Gigi Becali îi dă o veste proastă lui Vlad Chiricheş! Ce îl aşteaptă pe fundaş după revenire

Gigi Becali îi dă o veste proastă lui Vlad Chiricheş!

Vlad Chiricheş, în timpul meciul cu Nordsjaelland / Profimediaimages

Gigi Becali îi dă o veste proastă lui Vlad Chiricheş! Fundaşul central în vârstă de 33 de ani va trebui să ducă o luptă foarte grea pentru titularizare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali l-a ridicat în slăvi astăzi, la Palat, pe Siyabonga Ngezana şi a transmis că acesta va fi clar titular. Astfel, Vlad Chiricheş va trebui să muncească intens pentru a ocupa celălalt loc de fundaş central în echipa patronată de Becali.

Gigi Becali îi dă o veste proastă lui Vlad Chiricheş!

Ăla e fotbalist. Te încântă, nu se trece pe acolo. Chiar dacă cumva se trece, revine şi tot nu treci. Şi va fi din ce în ce mai bun. E ortodox (n.r.: râde).

Când va reveni Chiricheş, Ngezana clar că va fi titular. Să-l vedem şi pe ăsta, Lixandru. E posibil să jucăm şi cu el fundaş central, că facem construcţie de pe fund. O să vedem, ne înţelegem”, a declarat astăzi, la Palat, Gigi Becali.

Patronul FCSB a acuzat dur arbitrajul, susţinând că echipa lui trebuia să primească două penalty-uri.  Becali crede că i se pun beţe în roate în lupta pentru titlu, dar a transmis că Răzvan Burleanu nu ar avea nicio implicare.

Reclamă

Gigi Becali acuză dur arbitrajul după FCSB – FC Voluntari 0-0: „Am avut două penalty-uri”

Eu aşa cred (n.r.: că cineva are ceva cu FCSB). Am avut două penalty-uri cu Cluj, acum iar două penalty-uri.

Boboc dă cu braţul să scoată mingea. Dacă nu dă el cu braţul să scoată mingea se duce în poartă probabil.

La aia când îi vine în mână nu înţeleg. E VAR. E posibil să fie ceva.

Reclamă 4 / 0/3

I-am zis lui MM: ‘Băi, Mihai, noi trebuie să îi batem, să nu ţinem cont de arbitraj că e clar, e ceva’.

„Nu mai vreau să mă cert, să jignesc”

Nu mai vreau în fiecare săptămână să stau să mă cert cu cineva. Ori cu Vassaras. Burleanu nu cred că are treabă.

Nu mai vreau să mă cert, să jignesc.

Bă, tată, dacă Vassaras şi-a cerut scuze, e bine. Înseamnă că nu a dat el vreun ordin. Omul care a dat un ordin nu îşi cere scuze.

E posibil şi arbitrii să fie supuşi Federaţiei, e posibil orice. 11 metri ăla în mână e inadmisibil.

Singurul lucru: trebuie făcută o echipă puternică. De echipă nu am ce să spun. Jocul nostru a fost bun”, a declarat Gigi Becali după FCSB – FC Voluntari 0-0.

Adrian Porumboiu a dat verdictul de specialist după ce FCSB a cerut penalty: „Nu sunt dubii”

Adrian Porumboiu a dat verdictul de specialist după ce FCSB a cerut penalty în partida cu FC Voluntari. Fostul mare arbitru a vorbit despre faza controversată din finalul partidei care a contat pentru etapa a 13-a a sezonului de Liga 1.

Reclamă

„Este 11 metri, nu sunt prea multe comentarii de făcut. Dacă mâna nu era lipită, atunci mingea avea altă traiectorie. Mâna nu trebuie să fie depărtată un metru de corp ca să fie penalty.

Nu era nici un șut de aproape, să spui că fundașul nu a avut timp să-și tragă mâna. Nu sunt dubii. Mâna era pe lângă corp, într-o poziție caracteristică pentru fazele la care se sancționează hențul. Mingea s-a dus direct în mână. E penalty!

Ca să fac o glumă, vă dați seama că dacă fundașul de la Voluntari avea voie să joace cu ceas la mână, îi spărgea ceasul”, a spus fostul central, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint Vezi toate știrile
Citește și