Închide meniul

Gigi Becali i-a decis soarta lui Leo Strizu! Cine va fi antrenorul cu licenţă PRO al lui FCSB în primul meci oficial din 2023

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 ianuarie 2023, 20:13

Gigi Becali i-a decis soarta lui Leo Strizu! Cine va fi antrenorul cu licenţă PRO al lui FCSB în primul meci oficial din 2023

Gigi Becali i-a decis soarta lui Leo Strizu

Gigi Becali este patronul lui FCSB / Hepta

Gigi Becali i-a decis soarta lui Leo Strizu. Antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB nu a plecat alături de echipă în cantonamentul din Antalya. Mihai Stoica anunţase chiar că i se caută înlocuitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o săptămână înainte de a juca primul meci oficial din 2023, împotriva lui Hermannstadt, patronul lui FCSB a hotărât cine va antrena echipa.

Gigi Becali i-a decis soarta lui Leo Strizu

Potrivit fanatik.ro, Gigi Becali s-a răzgândit şi nu îi mai caută înlocuitor lui Leo Strizu. Astfel, antrenorul în vârstă de 55 de ani va continua să fie „principalul” din acte. Mihai Pintilii va conduce însă antrenamentele.

Leo Strizu va sta pe bancă la confruntarea de la Sibiu, care va fi duminică, 22 ianuarie, de la ora 20:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Lângă el îl va avea pe Pintilii, care rămâne cu funcţia de delegat.

Din informațiile pe care le am, strategia pe care a implementat-o Leo Strizu ar putea da roade. Și ar putea continua ca antrenor principal. La finalul cantonamentului vom lua o decizie.

Reclamă

Strizu nu ar fi făcut deplasarea în cantonament nici dacă decizia îmi aparținea. De ce? Are probleme mari. Părinții lui sunt bătrâni și bolnavi”, a declarat Mihai Stoica, săptămâna trecută, pentru orangesport.ro.

FCSB tocmai a disputat primul meci de pregătire din Turcia, fiind echipa din Liga 1 care va reveni cel mai târziu în țară. Jucătorii lui Mihai Pintilii au pierdut primul amical al anului, cu Pogon, scor 0-2.

Roş-albaştrii sunt pe podium după 21 de etape. Au încheiat 2022 pe locul 3, la şapte puncte în spatele liderului Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Adevăratul motiv pentru care Leo Strizu nu a fost luat în cantonament

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Leo Strizu nu a fost luat în cantonament de FCSB. Planul secret al lui Gigi Becali a ieșit la iveală.

FCSB a plecat în cantonamentul din Antalya, pe 4 ianuarie, fără antrenorul principal din acte, deținătorul de licentă PRO, Leo Strizu. Din informațiile AntenaSport, decizia roș-albaștrilor de a-l lăsa acasă pe Strizu are legătură cu încercările lui Gigi Becali de a scăpa din lot de fotbaliștii care l-au nemulțumit.

Pe lângă Leo Strizu, FCSB a mers în Turcia și fără mai mulți jucători, de care Gigi Becali își dorește să scape. Conform FRF, fotbaliștii pot reclama clubul dacă nu beneficiază de pregătire adecvată, ceea ce implică și îndrumare din partea unui antrenor cu licență PRO.

Ca să se asigure că jucătorii nu iau măsuri disciplinare împotriva FCSB, Gigi Becali l-a lăsat pe Leo Strizu acasă, să se ocupe de cei „exilați”.

Cluburile au obligația să folosească un management coerent, modern și eficient, bazat pe metode științifice și pe cooperarea permanentă cu jucătorii”, se arată în articolul 6 din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și