Închide meniul

„Naşul” Adrian Păun a plecat de la botez ca să semneze cu Hapoel Beer Sheva! Invitaţilor de petrecere nu le-a venit să creadă

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2022, 15:17

„Naşul Adrian Păun a plecat de la botez ca să semneze cu Hapoel Beer Sheva! Invitaţilor de petrecere nu le-a venit să creadă

Adrian Păun a plecat de la botezul unde era naş ca să semneze cu Hapoel Beer Sheva

Adrian Păun, bucurie după marcarea unui gol / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Adrian Păun a plecat de la botezul unde era naş ca să semneze cu Hapoel Beer Sheva
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

 

Adrian Păun a plecat de la botezul unde era naş ca să semneze cu Hapoel Beer Sheva. Fotbalistul n-a ţinut cont de nimic pentru a prinde transferul carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 27 ani, Adrian Păun pleacă din Gruia după 9 ani. Acesta a debutat pentru CFR Cluj în 2013 şi a strâns 307 partide în tricoul „feroviarilor”.

Adrian Păun a plecat de la botezul unde era naş ca să semneze cu Hapoel Beer Sheva

Hapoel Beer Sheva este următoarea destinaţie a fotbalistului, care a recurs la un gest uluitor. A plecat de la botezul unde era naş pentru a semna cu noul club, potrivit fanatik.ro. Motivul? Perioada de mercato se încheie azi în campionatul din Israel.

Reclamă

Adrian Păun era naş la botezul copilului artistei Vlăduței Lupău cu Adrian Rus, fostul portar de la CFR Cluj.

În perioada petrecută la CFR Cluj, Păun a cucerit 8 trofee: 5 titluri de campion, o Cupă a României și 2 Supercupe.

Reclamă

Victor Piţurcă o face praf pe CFR Cluj: „Cel mai slab lot valoric din ultimii 10 ani!”

Victor Piţurcă o face praf pe CFR Cluj. Fostul selecţioner este de părere că echipa lui Dan Petrescu are cel mai slab lot din ultimii 10 ani.

Campioana României are un început slab de sezon. În Liga 1 ocupă locul 4, la 6 puncte de liderul Farul Constanţa, iar în Conference League a remizat cu FC Ballkani, 1-1, şi a pierdut cu Sivasspor, 0-1.

„CFR cred că va reuși, are un lot numeros. Nu foarte valoros. CFR, din punctul meu de vedere, are cel mai slab lot valoric din ultimii zece ani.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii care au fost aduși nu sunt grozavi, dar are un lot numeros”, a declarat Victor Piţurcă, potrivit sport.ro.

Dan Petrescu se teme înainte de CFR Cluj – Petrolul Ploieşti

Dan Petrescu se teme de duelul cu Gabi Tamaş, de la reluarea Ligii 1. CFR Cluj are duel cu Petrolul, sâmbătă, în etapa a 6-a. Campionii României au câştigat ultimele trei meciuri din campionat, fără gol primit.

CFR Cluj a profitat de pauza internaţională şi şi-a testat forţele într-un amical cu CSM Satu Mare. S-a impus categoric, cu 5-0. Boateng a deschis scorul în minutul 10 şi tot el a reuşit „dubla” până la pauză. În repriza a doua au marcat şi Buş, Vito şi Deac. Dan Petrescu i-a trimis pe teren şi pe nou-veniţii Ze Gomes şi Billong.

„Nu era important scorul, important era meciul, atitudinea. Băieţii s-au mişcat bine, au părut fresh, au părut entuziaşti. Toţi voiau să marcheze, în prima repriză erau puţin egoişti. În a doua parcă a fost mai bine ca şi goluri, dar per total cred că toţi jucătorii au arătat că vor să joace la CFR, toţi sunt în formă bună. Mă bucur foarte mult că nu am avut niciun accidentat.

E clar că şi lui Ze Gomes, şi lui Billong le lipsesc meciurile. Sunt jucători de calitate amândoi. Jucând meciuri pot să ajungă la un nivel bun. Noi avem noroc că mai este şi echipa a doua, dar în acelaşi timp în octombrie avem 9 meciuri. Am nevoie de toţi jucătorii, să joace toţi. Mi-au dat încredere azi toţi jucătorii„, a declarat Dan Petrescu într-un interviu postat pe pagina de Youtube a lui CFR Cluj.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Istvan Kovacs l-a eliminat pe Araujo 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 15 apr., 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 15 apr., 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 15 apr., 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj
Liga 1 • 15 apr., 16:32
„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat