Închide meniul

„Ne-am inspirat de la Rapid!” Mihai Stoica, reacţie surprinzătoare după ce FCSB a învins-o pe Sepsi: „Nota 5!”

Viviana Moraru Publicat: 12 februarie 2024, 19:58

Reclamă
„Ne-am inspirat de la Rapid! Mihai Stoica, reacţie surprinzătoare după ce FCSB a învins-o pe Sepsi: „Nota 5!

ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"

Mihai Stoica, la finalul unui meci al FCSB-ului/ Hepta

Mihai Stoica a avut o reacţie surprinzătoare după ce FCSB a învins-o pe Sepsi. MM nu a fost mulţumit de jocul ofensiv al echipei, însă a avut doar cuvinte de laudă pentru partea defensivă. Acesta a recunoscut că roş-albaştrii s-au inspirat de la rivalii de la Rapid, după victoria acestora din meciul cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a distanţat, din nou, la nouă puncte faţă de Rapid, după ce a învins-o la limită pe Sepsi, cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Băluţă.

Mihai Stoica, reacţie surprinzătoare după ce FCSB a învins-o pe Sepsi

Mihai Stoica a acordat nota şapte FCSB-ului, pentru jocul prestat în meciul cu Sepsi. Acesta a declarat că roş-albaştrii au jucat la „adăpostul” rezultatului, dat fiind faptul că Alexandru Băluţă a marcat încă din minutul 16.

De asemenea, managerul general de la FCSB a declarat că roş-albaştrii „i-au copiat” pe rivalii de la Rapid, acesta remarcând jocul defensiv prestat de giuleşteni în victoria cu CFR Cluj.

Mihai Stoica a oferit declaraţii şi despre golul marcat de Alexandru Băluţă. MM a numit execuţia ca fiind o capodoperă, dat fiind faptul că zece jucători de la FCSB au atins balonul în faza care a dus la deschiderea de scor.

Reclamă

„Am jucat de nota 7, de nota 5 ofensiv, de nota 9 defensiv. Am jucat la adăpstul rezultatului, am marcat relativ repede. Golul este o capodoperă, acţiune colectivă, capodoperă! 10 jucători din 11 au atins mingea, înainte de a marca. Preluarea lui Olaru este formidabilă, şi pasa lui Baba, toată lumea se aştepta să dea la poartă. Băluţă…a zis să încerce să mai dea cu dreptul.

Ne-am inspirat şi noi de la Rapid. Ei au făcut o repriză a doua a meciului la Cluj impecabilă, din punct de vedere defensiv, cu excepţia ocaziei lui Muhar. Spun cu mâna pe inimă că Sepsi, care ne-a dominat teritorial, nu a avut nicio ocazie în repriza a doua”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Gigi Becali a scos un jucător din prima echipă, după FCSB – Sepsi 1-0

Gigi Becali a scos un jucător din prima echipă, după FCSB – Sepsi 1-0. Este vorba de David Miculescu, cel care a jucat pe post de atacant central.

Reclamă 4 / 0/3

Becali îi reproşează ratarea din prima repriză, când Miculescu a ratat singur cu Niczuly. Becali a anunţat că va lua în vară un atacant, dar dacă nu va confirma, atunci şi acesta va fi dat afară.

„Încă mai am încredere în el, dar nu se ridică. Putea să dea cum a dat Luis Phelipe…dar el să dea aşa încet. Măcar dacă dădea tare, dar să ratezi de acolo, nu e în regulă. David Miculescu va fi pe bancă.

Eu voi lua un atacant, nu să ne jucăm aşa…să ne încurce. Ori iau atacant, ori nu. În vară voi lua un atacant, dar atacant! Nu să aşteptăm doi ani, trei, până să-şi arate el valoarea. E posibil să-l dau afară”, a spus Gigi Becali la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și