Închide meniul

„Ne ducem în ridicol, e prea mult!” Gică Hagi a răbufnit, după golul anulat în meciul cu FCSB: „Nu e girafă!”

Viviana Moraru Publicat: 6 februarie 2024, 10:39

Reclamă
„Ne ducem în ridicol, e prea mult! Gică Hagi a răbufnit, după golul anulat în meciul cu FCSB: „Nu e girafă!

Gică Hagi a răbufnit, după golul anulat în meciul cu FCSB

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ AntenaSport

Gică Hagi a răbufnit, după golul anulat în meciul cu FCSB. „Regele” a declarat că Louis Munteanu nu se afla în poziţie de ofsaid, în momentul în care a marcat. Acesta nu a înţeles cum arbitrii au anulat reuşita atacantului său, declarând că Joyskim Dawa se afla în careu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi Farul au remizat în etapa a 24-a din Liga 1, scor 1-1. După ce roş-albaştrii au deschis scorul prin Baba Alhassan, în minutul 55, Louis Munteanu a reuşit să egaleze, la doar trei minute distanţă, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Gică Hagi a răbufnit, după golul anulat în meciul cu FCSB

Gică Hagi a avut o reacţie furibundă şi a contestat arbitrajul din meciul cu FCSB. „Regele” s-a plâns de faptul că Horaţiu Feşnic i-a anulat reuşita lui Louis Munteanu, după ce reluările au demonstrat că atacantul era în poziţie regulamentară.

De asemenea, Hagi a mai declarat că echipa sa trebuia să primească nu mai puţin de trei penalty-uri, în duelul de pe Arena Naţională, iar cu acestea ar fi trebuit să câştige partida.

„E atât de clar, incredibil! La Grameni nu a fost penalty? La Louis galben, şi stă etapa viitoare. Îmi vine să râd. La gol…la noi a fost penalty cu Voluntari, şi acum a fost foarte clar. Trecuseră cinci minute şi mergeau, tată, mergem înainte. Ne plângem, dar din păcate există şi lucrurile acestea, am avut trei penalty-uri în repriza a doua. Nu iau meritele FCSB-ului, ne-a scos Buzbuchi, au avut ocazii.

Reclamă

Nu e meseria mea arbitrajul, trebuie să fac schimbări la pauză, dacă echipa nu merge, să ştiu pe cine să bag. Eu trebuie să recunosc că am fost slabi în prima repriză, ofensiv zero. Cum să fie offsaid, cu Dawa un metru în careu, Louis Munteanu cu picioarele în afara careului. Ne ducem în ridicol, e prea mult!

Au pus liniile. Dawa e în careu, Louis afară. Se ia umărul. Şi cum să fie offsaid…ce, e panteră, girafă? Ce are, mă? Ce corp să aibă să fie în offsaid.

Dar eu ce am văzut pe teren…pe Louis îl atinge, la spate. La Grameni penalty, 200%. Ne daţi galben, e luptă…”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi „a luat foc” după egalul cu FCSB

Gică Hagi a „luat foc” după egalul dintre FCSB şi Farul, scor 1-1. „Regele” a avut un discurs manifest şi a declarat că va veni ziua în care va pleca de pe banca formaţiei din Constanţa, mărturisind că oficialii campioanei îl vor da afară, dacă echipa nu va avea rezultatele dorite.

„Mie îmi lipsesc trei jucători de la mijloc: Băluță, Artean, Nedelcu. Anul trecut am câștigat campionatul cu ei și nimeni nu zice nimic. Credeți că dacă Hagi e pe bancă, gata, totul devine așa de ușor.

Da, găsim, vedem. Ușor nu e, dar asta e funcția pe care o am. Trebuie să găsesc soluții, că dacă nu conducerea o să mă dea afară. O să vină să și o să mă dea afară conducerea dacă nu fac bine. O să vină și ziua când o să plec.

Eu nu inventez nimic, trebuie să găsesc soluții, așa cum le cer și jucătorilor. Trebuie să găsim soluții, pentru că noi Farul suntem obligați să vindem. Lucrăm cu deficit. Eu trebuie să vând, pentru că trebuie să plătesc salariile. Eu mă debitez, eu sunt acționarul majoritar, iar Hagi nu e bogat. Eu mi-am băgat toți banii în academie, academie pe care i-o las lui Farul”, a declarat Gică Hagi, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:05 Tottenham – Manchester City LIVE TEXT (22:00). Arsenal aşteaptă „o mână de ajutor” din partea rivalei din nordul Londrei 17:53 Tottenham s-a decis în privinţa lui Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla cu fundaşul român, dorit insistent de Napoli 17:34 UEFA, mesaj ferm înainte de EURO 2024: „Vrem arbitri cu o personalitate puternică”. Mesaj clar pentru jucători 17:22 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 mai 17:07 Ora de start a meciului România – Liechtenstein. Ultimul test înainte de EURO 2024 e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 16:37 Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB: „Pentru ce să-l ţin?” Jucătorul care va reveni la echipă 15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, la Trophee Clarins. Organizatorii au anulat toate meciurile zilei din cauza ploii 15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB Vezi toate știrile
Citește și